Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVINE cea mai iubita masina din Romania: ANUNTUL OFICIAL LEGAT DE DACIA 1300 a fost deja facut

B1 B1,
REVINE cea mai iubita masina din Romania: ANUNTUL OFICIAL LEGAT DE DACIA 1300 a fost deja facut

Cea mai iubita masina din Romania, Dacia 1300 s-a intors pe piata. Proprietarul vinde masina in perfecta stare, cu toate piesele originale, dupa cum relateaza Auto-bild. ro. Dacia 1300 este unul dintre. continuă pe B1

Cea mai bogata femeie din Africa, pusa sub acuzare pentru frauda

Cea mai bogata femeie din Africa, Isabel Dos Santos, fiica fostului presedinte al Angolei, a fost pusa sub acuzare pentru frauda si delapidare de fonduri de catre procurori, relateaza BBC News.

Seful BBC renunta la functie, inainte de o negociere vitala cu guvernul britanic pe tema finantarii: Tony Hall a condus cea mai importanta televiziune din Regat timp de 7 ani

Cel mai puternic om din BBC va face un pas in spate, in cel mult sase luni, pentru a permite unei noi persoane sa conduca negocierile cu guvernul lui Boris Johnson privind modelul de finantare al postului public de.

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

ANAF scoate la vanzare, luna aceasta, terenuri, constructii si masini. Cea mai ieftina masina costa sub 1.000 de euro

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) scoate la vanzare in ianuarie mai multe bunuri confiscate de la rau-platnici: imobile, terenuri si masini.

Mihai Gadea: Cea mai proasta veste din lume

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi informatii socante despre virusul misterios din China care incepe sa faca tot mai multe victime.

Peste 17 tone de carne si organe de curcan de la fermele din zona unde este focar de gripa aviara in Ungaria au ajuns in 26 de judete din Romania Anuntul Autoritatii Sanitar-Veterinare

Peste 17. 000 de kilograme de carne si de organe de curcan din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare au fost achizitionate de trei unitati autorizate din Bihor si au fost distribuite in 26 de judete, potrivit Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Institutia precizeaza ca au fost facute verificari la toti beneficiarii pentru identificarea celor peste 3. 300 de kilograme de produse care se mai aflau in termenul de valabilitate la momentul notificarii legate de gripa aviara, fiind retrase de la vanzare mai putin de 40 de kilograme.

Oamenii din Craiova, pusi zilnic in pericol! Cea mai mare biblioteca scolara din Romania risca sa se prabuseasca

Una dintre cele mai vechi scoli din Romania, Colegiul National Carol I, o cladire-monument simbol pentru orasul Craiova risca sa se prabuseasca. in pereti sunt crapaturi cat palma, din tavan cade tencuiala, iar sutele de elevi si trecatorii sunt pusi zilnic in pericol, de indiferenta statului. Autoritatile isi amintesc de bijuteria arhitecturala, in care se afla si o biblioteca plina de carti rare, doar inaintea alegerilor. Promit investitii masive, iar dupa alegeri uita complet de monumentul arhitectural.

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

Cea mai eficienta baterie din lume, creata in Australia

Bateria poate mentine un smartphone incarcat pe o durata de cinci zile sau poate alimenta o masina electrica pentru 1000 de kilometri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )