Libnet.ro
UNICEF

19:32

REVINE cea mai iubita masina din Romania: Anuntul OFICIAL legat de DACIA 1300 a fost deja facut

B1 B1,
REVINE cea mai iubita masina din Romania: Anuntul OFICIAL legat de DACIA 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este unul dintre autoturismele care au facut istorie in Romania, fiind de fapt masina care a pus in miscare toata tara. continuă pe B1

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Transalpina,cea mai inalta sosea din Romania, vazuta toamna din drona - VIDEO spectaculos

Un clip realizat de Alexandru Buduran alias Alexs Bird, cu drona, in zona care imprejmuieste Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a devenit rapid viral pe net. Filmarea a fost.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor.

Cea mai GREA IARNA din ULTIMII 100 DE ANI. Director ANM: Frigul ar putea tine pana la finele lunii APRILIE

Iarna isi va intra in curand in drepturi depline si va fi, potrivit ANM, cea mai aspra din ultimii 100 de ani. Avertismentul a fost lansat luni chiar de catre directorul general al ANM, Elena.

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google in Romania

Aria cercului a devenit, marti seara, cea mai cautata expresie pe versiunea locala a celui mai mare motor de cautare din lume, arata datele oferite de serviciul Google Trends, citate de Mediafax.

BURSELE DIN LUME Bursele din Europa, in cea mai slaba zi din ultimele sase saptamani

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, consemnand cea mai slaba evolutie zilnica din ultimele sase saptamani, in contextul revenirii temerilor legate de rezultatul negocierilor comerciale SUA-China. Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, ca va majora tarifele vamale pe importurile din China, daca nu va ajunge la un acord comercial cu Beijingul.

E OFICIAL: Cel mai slab LEU din istorie! BNR tocmai a facut anuntul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,7729 leieuro, 4,3159 leidolar,5,5938 leilira sterlina, 4,3586 leifranc elvetian. Este cea mai ridicata valoare din istorie atinsa.

FOTO Una dintre cele mai bogate comune din Romania anunta deschiderea unui magazin Ikea pe teritoriul ei

Deschiderea unui nou magazin Ikea in Romania este data ca sigura de primaria uneia din cele mai bogate comune din tara. Anuntul a fost facut pe Facebook.

Efectul Dancila: Aria cercului, cea mai cautata expresie pe Google Romania

Ieri seara, in urma dezbaterilor celor doi candidati la presedintia Romaniei, romanii au ramas cu putine raspunsuri si o intrebare dificila: care este aria cercului?.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )