Libnet.ro
UNICEF

11:30

REVINE CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: Anuntul OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
REVINE CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: Anuntul OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este unul dintre autoturismele care au facut istorie in Romania, fiind de fapt masina care a pus in miscare toata tara. continuă pe B1

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

VIDEO: Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra, relateaza The Guardian.

HOROSCOP. 20 de adevaruri despre zodia Capricorn. Zodia cu cea mai sclipitoare minte din horoscop

Cand vine vorba de nativii Capricorn, afirmatia potrivit careia ar fi cele mai sclipitoare minti din horoscop este pe deplin justificata. Spirite lucide, inarmate cu un intelect aparte si o disciplina.

VIDEO Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra.

Cea mare catastrofa naturala din Romania de dupa Revolutie. Apa avea noua metri inaltime!

In dimineata zilei de 29 iulie 1991, dupa ce in ultimele 10 ore plouase infinit, apele Tazlaului rup Barajul de Acumulare de la Belci, din apropierea Onestiului. Potopul - cu valuri de peste noua metri.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

ANALIZA REUTERS PENTRU ANUL CURENT: Leul, moneda cu cea mai slaba evolutie din Europa Centrala si de Est

Principalele valute din Europa Centrala si de Est CEE) ar urma sa se aprecieze usor fata de euro in urmatorul an, conform unui sondaj realizat de Reuters, deoarece bancile centrale din regiune indica mentinerea unor rate stabile ale dobanzilor, spre deosebire de politicile anuntate de Rezerva Federala a SUA Fed) si de oficialii Bancii Centrale Europene BCE).

Cea mai mare structura a elevilor din Romania se pregateste de infiintare. Cum vor liceenii sa revolutioneze educatia

In timp ce copiii de scoala sunt in vacanta si se odihnesc la soare, o mana de liceeni lucreaza, pornind de la Constanta, la proiectul care va uni asociatiile de elevi din Romania intr-o structura reprezentativa a intereselor si drepturilor acestora la nivel national.

Studiu: Pana in 2060, populatia tanara din Romania va scadea aproape la jumatate. India va fi cea mai populata tara din lume

Populatia rezidenta tanara din tara noastra va ajunge la 2,15 milioane, comparativ cu nivelul actual de 3,55 milioane, pana in 2060. Populatia lumii va ajunge la 9,7 miliarde locuitori pana in 2050, iar India va deveni cea mai populata tara din lume, conform unui studiu al Institutului National de Statistica.

VIDEO Marea Britanie: Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra, relateaza postul britanic BBC.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )