Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un roman a provocat un accident serios din cauza unui stranut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un roman a provocat un accident serios din cauza unui stranut

Un sofer roman de 45 de ani a provocat un accident rutier in Austria pentru ca a stranutat la volan. S-a intamplat chiar in momentul in care traversa un pod, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat cu tot cu camion in albia unui. continuă pe Wall-Street Ro

Fotbalistul nationalei, prins cand inhala un drog periculos. Zeci de oameni au murit din cauza lui

Mason Greenwood, 18 ani, este noua senzatie a fotbalului englez. Atacantul lui Manchester United a marcat pe banda rulanta in Premier League sezonul trecut. Si, mai nou, comite prostii pe banda rulanta. A comis-o la nationala Angliei in urma cu o saptamana si mai nou este protagonistul unui filmulet compromitator. Au fost publicate imagini cu .

Mii de studenti vor ramane fara locuri in camine, din cauza masurilor de distantare sociala

Aproape 20 de mii de studenti vor ramane fara locuri in camine din cauza masurilor de distantare. Locurile in camine se vor reduce iar unele vor ramane chiar inchise din cauza noilor reguli.

Firea si Pandele si-au insotit copii pana in sala de clasa, desi acest lucru e interzis din cauza pandemiei

ACTUALIZARE - Gabriela Firea a venit cu explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii. --- Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat in clasa cu copiii lor luni, unde s-au si fotografiat fara a purta masti, desi este interzis accesul parintilor in scoli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat ca toti parintii si copiii au acces in scoala in grupuri de 5 pentru a prelua manuale si ca si-au dat mastile jos 30 de secunde pentru o fotografie, scrie g4media.

Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Bianca Comanici l-a atacat dur pe fostul iubit, Livian, impreuna cu prietena sa, Mary, dupa ca barbatul s-a afisat in mediul online alaturi de noua partenera, Florentina. Bianca l-a facut praf pe fostul iubit, Livian, dupa ce acesta s-a afisat cu noua partenera Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei .

Steag rosu pe litoral din cauza valurilor mari. Turistii ignora recomandarile salvamarilor

Salvamarii trag un important semnal de alarma pentru turistii care sunt la aceasta ora pe plaja! Marea este agitata, iar steagurile rosii sunt arborate, pe anumite portiuni, din cauza valurilor inalte.

Trafic restrictionat pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei

Traficul rutier este restrictionat sambata pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei, conform news. ro.

Brazilia a depasit numarul de 130.000 de decese din cauza Covid-19

Brazilia a depasit numarul de 130. 000 de decese din cauza Covid-19, dupa ce in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 874 de morti, conform news. ro.

Ferma 2020. Viviana Sposub nu mai are iubit! Vedeta a fost parasita din cauza lui George Burcea?!

S-au sarutat pasional in Ferma 2020, apoi ea s-a aratat deranjata ca lumea a cuplat-o cu George Burcea, caci dupa atingerile din fata camerelor, toti au speculat ca intre Viviana Sposub si actor s-a infiripat o idila. Desi ambii sunt fara parteneri, vedeta a clarificat cateva aspecte legat de controversata actiune din show-ul de la .

Orban, intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din cauza COVID-19: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Ludovic Orban spune ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza COVID-19 si ca situatia este sub control.

Cum se vede IMM Invest prin ochii unui antreprenor? Din cauza pandemiei, cifra de afaceri este in scadere fata de anul trecut, dar nu consider ca vor aparea probleme majore in viitor

NIM Global Logistic, companie ce se ocupa cu transportul intern si international de marfa, a fost infiintata in 2011 pe o piata extrem de competitiva, dar, potrivit fondatorului, faptul ca au reusit sa se diferentieze de competitori a facut diferenta si le-a permis sa isi creasca cifra de afaceri in fiecare an. Ca in cazul majoritatii antreprenorilor, compania de transport a suferit odata cu venirea pandemiei, iar fondatorii au luat decizia de a aplica la programul IMM Invest prin Banca Transilvania inca din luna martie. Decizia de a aplica la programul IMM Invest a fost luata in luna martie, luna in care, deoarece noi lucram in proportie de 90% cu Italia, activitatea de transport a fost oprita din motive de siguranta in primul rand, apoi incertitudinea tranzitului prin Ungaria si Slovenia, ne-a explicat Claudiu Moldovan de la NIM Global Logistic.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )