Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romania are inca 13.7 kilometri noi de autostrada. In ultimele 12 luni, autoritatile au deschis 51 de km de autostrada

Auto Ro Auto Ro,
Romania are inca 13.7 kilometri noi de autostrada. In ultimele 12 luni, autoritatile au deschis 51 de km de autostrada

CNAIR a inaugurat doua noi tronsoane de autostrada care fac parte din Autostrada Transilvania. De la inceputul anului si pana acum, autoritatile au deschis circulatiei rutiere 51 de kilometri de sosea de mare viteza. continuă pe Auto Ro

CNAIR ar putea deschide astazi circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) ar putea deschide miercuri, 12 decembrie, circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut, dupa ce, marti si miercuri, a receptionat.

CNAIR a deschis astazi circulatia pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a deschis miercuri, 12 decembrie, circulatia pe 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut, dupa ce, marti si miercuri, a receptionat lucrarile.

VIDEO inca 14 kilometri de autostrada ar putea fi deschisi maine

Soferi ar putea circula de maine pe aproape 14 kilometri noi de autostrada. Sefii CNAIR au receptionat marti cei 10,1 kilometri din lotul Ungheni Ogra al Autostrazii Transilvania, iar miercuri ar putea receptiona cei 3,6 kilometri din lotul Ogra Iernut.

Narcis Neaga, director CNAIR: In 2018 sunt construiti 101 kilometri de autostrada, 60 de kilometri fiind deschisi circulatiei

Directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga, a declarat joi, la Oradea, ca in Anul Centenarului sunt construiti 101 kilometri de autostrada, din care 60 sunt deschisi circulatiei, potrivit Agerpres.

CNAIR: 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania au fost deschisi traficului rutier

Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) au receptionat, ieri, lucrarile de la lotul de autostrada Ogra - Iernut, in lungime de 3,6 kilometri, conform unui comunicat, noteaza Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )