Libnet.ro
UNICEF

05:45

Schimbare majora pentru toti soferii: Politia Rutiera face verificari la sange

B1 B1,
Schimbare majora pentru toti soferii: Politia Rutiera face verificari la sange

Incepand de duminica, 20 mai, intra in vigoare una din cele mai importante schimbari in legislatia rutiera. Soferii care vor fi surprinsi in trafic cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata vor fi. continuă pe B1

Anunt pentru toti posesorii de Dacii: Ce se intampla acum la uzina de la Mioveni si ce trebuie sa verifice rapid toti soferii

Anul acesta se implinesc 50 de ani de la infiintarea uzinei Dacia de la Mioveni, jumatate de secol plin de schimbari pentru producatorul auto romanesc. Primul autoturism, model Dacia 1100, iesea de pe.

Ce se intampla cu masinile Dacia: Anuntul care ii vizeaza pe toti soferii!

Vanzari tot mai bune pentru producatorul auto Dacia! Constructorul a inregistrat in luna aprilie vanzari in crestere 23,9% in Europa, iar cota de piata a producatorului de automobile a urcat la 3,5%,.

Scaderi pe linie pentru toti indicii bursei

Rulaj peste valoarea medie a anului Cotatiile celor mai multi emitenti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au depreciat, in sedinta de tranzactionare de ieri, toti indicii incheind ziua in scadere. Cel mai mare recul, de 0,77%, a fost inregistrat de indicele BET-Plus, in timp ce de indicele ROTX a coborat cu 0,2%, cea mai mica depreciere din rand cosurilor de actiuni.

Scaderi pe linie pentru toti indicii bursei

Rulaj peste valoarea medie a anului Cotatiile celor mai multi emitenti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) s-au depreciat, in sedinta de tranzactionare de ieri, toti indicii incheind ziua in scadere. Cel mai mare recul, de 0,77%, a fost inregistrat de indicele BET-Plus, in timp ce de indicele ROTX a coborat cu 0,2%, cea mai mica depreciere din rand cosurilor de actiuni. Valoarea tranzactiilor a fost de 53,9 milioane de lei, peste media acestui an, de circa 51 milioane de lei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )