Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sindicatele franceze de la Renault, nemultumite de faptul ca Dacia Spring va fi produsa in China

B1 B1,
Sindicatele franceze de la Renault, nemultumite de faptul ca Dacia Spring va fi produsa in China

Sindicatele Renault din Franta critica dur faptul ca grupul auto va produce la o uzina din China primul model electric al Dacia. Mai exact, Dacia Springva fi asamblata in uzina Shiyan,detinuta impreuna. continuă pe B1

Sindicatele franceze de la Renault sunt furioase ca Dacia Spring va fi produsa in China

Sindicatele Renault din Franta critica dur faptul ca grupul auto va produce la o uzina din China primul model electric al Dacia, spunand ca este de neconceput si ca amprenta de carbon va fi mare, dat fiind ca modelul este adus de atat de departe. Dacia Spring are o autonomie promisa de 225 km, viteza maxima este de 125 kmh, iar pretul va porni de la aproximativ 17. 000 de euro inainte de aplicarea subventiilor).

Sindicatele de la Renault, furioase ca Dacia Spring va fi produsa in China

Sindicatele Renault din Franta critica dur faptul ca grupul auto va produce la o uzina din China primul model electric al Dacia, spunand ca este de neconceput si ca amprenta de carbon va fi mare, dat fiind ca modelul este adus de atat de depart.

Dacia Spring Electric va costa aproximativ 17.000 euro pe piata din Ungaria

Dacia Ungaria a anuntat pretul pentru primele 100 de unitati Dacia Spring ce pot fi precomandate: 17. 780 euro. Prima piata care anunta pretul pentru modelul electric Dacia Spring este Ungaria. Pe siteul.

S-au dat de gol. Cat costa, de fapt, Dacia Spring

Spring, primul model electric de la Dacia, a fost prezentat oficial in aceasta luna. Un singur aspect a fost preferat de producatori sa ramana un mister, pretul. Cat costa, de fapt, Dacia Spring?.

A venit informatia pe care o asteptai: cat va costa noua Dacia Spring

Cei de la Dacia sunt zgarciti cu informatiile legate de pretul primului model electric - Dacia Spring. Au anuntat ca preturile vor fi dezvaluite abia in primavara, dar iata ca se stie.

5 secrete despre Dacia Spring, dezvaluite de Renault: masina care poate sa bata Tesla

Dacia inca trage de timp cu toate detaliile despre Spring, primul model electric. Macar stim ca pretul e mic. Erau asteptate noile modele Logan, Sandero sau Sandero Stepway, dar mai asteptat.

Dacia Spring - Primul pret a fost anuntat in Ungaria. Cat costa masina electrica

Primul model electric al Dacia, despre care compania a dat pe larg detalii saptamana trecuta, costa 17. 800 de euro in Ungaria, inainte de aplicarea subventiilor. Este prima tara in care se comunica un pret pentru masina care va ajunge la companiile de ride-sharing in primavara lui 2021 si la clientii persoane fizice in toamna.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2481 seconds )