Libnet.ro
UNICEF

17:30

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

B1 B1,
Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

Razvan Stefanescu, soferul care a venit in tara cu o masina inmatriculata cu sintagma M. PSD, si-a schimbat mesajul de pe numerele masinii, anunta Libertatea. Protestatarul a cerut ca pe noua lui. continuă pe B1

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

Razvan Stefanescu, soferul care a venit in tara cu o masina inmatriculata cu sintagma M. PSD, si-a schimbat mesajul de pe numerele masinii, anunta Libertatea. Protestatarul a cerut ca pe noua lui.

Busu va fi operat din nou saptamana aceasta

Florin Busuioc, cel cunoscut de public drept Busu, va fi operat din nou saptamana aceasta, dupa interventia chirurgicala de acum doua saptamani, cauzata de infarct.

TRAGEDIE in lumea cinematografiei! O CELEBRA actrita s-a stins din viata (FOTO)

Actrita Kim Porter s-a stins din viata la varsta de 47 de ani, din cauza unei raceli. Aceasta a fost gasita fara suflare, joi, in locuinta sa din Los Angeles. in ultima perioada, fosta iubita a rapper.

A venit iarna: Cum arata in acest moment partia Clabucet din Predeal(FOTO)

Iarna a venit deja in multe zone din tara. La munte, drumurile sunt acoperite cu zapada, temperaturile sunt scazute, iar drumarii au actionat deja cu material antiderapant. Pe partia Clabucet din.

Vremea 17 noiembrie. Temperaturi sub limita normalului in estul tarii. E posibil sa ninga din nou in Capitala

Vestile din partea meteorologilor nu sunt tocmai bune astazi. Temperaturile nu vor urca foarte mult nici la orele pranzului, mai ales in jumatatea de est a tarii. Vorbim de valori sub cele potrivite.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )