Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai surprinzatoare super masini

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai surprinzatoare super masini

Atunci cand producatorii obisnuiti decid sa construiasca o masina extraordinara, rezultatul poate fi surprinzator. O masina care isi poate face loc in elita supercarurilor si care poate oferi o alternativa perfecta la bolizii extrem de scumpi oferiti. continuă pe Wall-Street Ro

Halep, in top 10 al celor mai bine platite sportive din lume. Ce avere a strans romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep figureaza in topul sportivelor cu cele mai mari castiguri realizate in ultimul an, stabilit de revista economica Forbes si dominat de americanca.

Cele mai tari bancuri despre fotbalisti. Ce fac jucatorii echipei nationale a Romaniei dupa ce castiga Campionatul Mondial

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre fotbalisti. Propriile glume de acest fel le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai ironice urari la aniversare. La 40 de ani este o performanta sa-ti aduci aminte unde ai lasat cheile de la masina

Adevarul va prezinta un top al celor mai amuzante urari de aniversare. Va invitam sa continuati lista, la comentarii, cu urarile simpatice pe care le cunoasteti.

VIDEO. Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria Mare, este una dintre cele mai importante sarbatori crestine. De cand dateaza aceasta traditie

Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor.

Prapadul naturii in cetatile dacice. Cum sunt distruse accelerat cele mai faimoase vestigii antice ale poporului roman

Furia naturii a lasat urme adanci peste cele mai vizitate locuri istorice din Hunedoara. Monumentele-emblema s-au degradat continuu in ultimii ani, fara ca autoritatile sa ia masuri pentru conservarea sau reabilitarea lor. Cetatile dacice din Muntii Orastiei au avut cel mai mult de suferit.

Cele mai frumoase femei ale secolului XXI

Unicitatea si feminitatea femeilor din secolul XXI i-a determinat pe cei de la BrightSide. me sa realizeze o selectie de fotografii cu cele mai admirate reprezentante ale sexului frumos. Printre nominalizate se numara Monica Bellucci, Mila Kunis si Angelina Jolie.

Business report: Ministrul Transporturilor: In 2016, nu s-a finalizat niciun tronson de autostrada. 90 km ar putea deveni functionali in 2017; Cele mai scumpe cartiere din Romania sunt in Cluj, Bucuresti si Timisoara. Pretul unei locuinte intr-un asemene

Mazda MX-5 RF - Puritatea sta in detalii. Industria auto moderna impune, de cele mai multe ori, nevoia de compromis. Un model nou trebuie sa tina cont de ceea ce spun inginerii despre siguranta la. Cu vechitura de la Iernut, Romgaz a produs mai mult curent decat Petrom care are bijuteria de la Brazi. Productia de energie eletrica a Romgaz a fost de 0,999 TWh, in.

Dreptul, finantele si jurnalismul, cele mai solicitate specialitati

Dreptul, finantele si jurnalismul au fost cele mai solicitate specialitati la admitere in universitati si colegii, proces care s-a incheiat la 31 iulie. Potrivit datelor Ministerului Educatiei, Culturii si Cercetarii, pentru un loc la drept au fost depuse cate 18 cereri, la finante cate 15 cereri, iar la jurnalism si procese mediatice 14 cereri pentru un loc.

Cele mai tari bancuri cu suti. Care e stilul de muzica preferat de hotii de fier vechi

Va prezentam o colectie de 10 bancuri care ii au ca protagonisti pe hoti. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )