Libnet.ro
UNICEF

14:45

Top 10 cele mai vandute SUV-uri de dimensiuni mici in Europa. Dacia Duster este pe o pozitie fruntasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai vandute SUV-uri de dimensiuni mici in Europa. Dacia Duster este pe o pozitie fruntasa

Masinile din segmentul B-SUV de dimensiuni mici) sunt cele mai cautate de catre europeni, iar producatorii auto anunta fiecare cate un model, pentru ca toti vor sa fie prezenti in aceasta piata. Pana acum francezii au cea mai mare cota de piata din. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai bune aparitii de la Premiile EMMY 2017

Stilistii si editorii de moda de la Harpers Bazaar au decis! Iata care sunt vedetele care intra in Top 10 al celor mai bune aparitii vestimentare de la ceremonia premiilor EMMY din acest an! .

Doua banci din Romania se afla in topul celor mai sigure din Europa Centrala si de Est

Doua banci din Romania au intrat in Top 10 celel mai sigure banci din Europa Centrala si de Est. Clasamentul este realizat de revista americana Global Finance si cuprinde cele mai sigure banci din lume.

Cele mai puternice plante medicinale

Plantele sunt folosite pentru vindecarea bolilor de secole intregi. Chiar si in ziua de azi plantele reprezinta o sursa de terapie si vindecare pentru foarte multe afectiuni. Iata o lista cu cele mai puternice plante medicinale, care ajuta la vindecarea a numeroase boli:.

Mi-ar placea sau Mi-ar place? Top 10 verbe folosite in mod gresit

Utilizarea gresita a verbelor se afla in topul capcanelor gramaticale pe care foarte multi dintre romani nu stiu sa le evite. Cele mai multe dintre greseli pornesc de la incadrarea gresita a verbelor in cele patru conjugari.

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

Cele mai memorabile aparitii fashion din Gossip Girl

Serial Gossip Girl a fost un adevarat fenomen international in urma cu aproape zece ani. Unul din cele mai apreciate aspecte ale productiei l-au reprezentat tinutele vestimentare purtate de actori, ei devenind reper in ceea ce priveste stilul adolescentilor de pretutindeni.

Cele mai importante reguli pentru ingrijirea plantelor de apartament

Exista cateva reguli simple pentru ca plantele pe care le cresteti in apartament sa se dezvolte frumos si sa nu se ofileasca. Aflati din materialul de mai jos care sunt cele mai importante reguli si sfaturi pentru ingrijirea plantelor de apartament.

Cele mai importante momente de la EMMY 2017

Ceremonia de decernare a Premiilor EMMY a inclus multe momente memorabile pentru industria de film de la Hollywood. Iata doar cateva dintre acestea.

Cele mai frumoase tari din lume: de ce trebuie sa le descoperi si tu

Cele mai frumoase tari din lume au fost dezvaluite de publicatia de travel Rough Guides , in urma voturilor turistilor internationali. Iata de ce merita sa le descoperi si tu, mai ales ca cea mai apreciata destinatie se afla in Europa.

iPhone 8 si iPhone X vor fi cele mai bune telefoane pe piata. De departe. Cat de mare este diferenta fata de pricipalele rivale

Noile terminale Apple, iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au fost lansate saptamana trecuta in cadrul unui eveniment care a avut loc in Cupertino, California. Ele au fost primite destul de bine de catre public, insa au existat si multe reactii acide la adresa acestora, in special in ceea ce priveste varianta de top, iPhone X.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )