Libnet.ro
UNICEF

17:00

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie spitalelor Matei Bals si Victor Babes

Adevărul Adevărul,
Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie spitalelor Matei Bals si Victor Babes

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalului Dr. Victor Babes din Bucuresti, in valoare de 70. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Sanofi Romania doneaza peste un milion de doze de Hidroxiclorochina Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii anunta ca a primit 18. 000 de cutii Hidroxiclorochina, medicament folosit in tratamentul pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2, de la compania Sanofi Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca donatia primita reprezinta o gura de oxigen pentru sistemul medical.

Mercedes produce 10.000 de aparate pentru respiratie artificiala. Licenta e open source

Uzina de la Brixworth Marea Britanie) a constructorului german a anuntat ca va produce 10. 000 de aparate de respiratie artificiala pentru guvernul de la Londra in lupta cu noul virus gripal.

TELEKOM ROMANIA Noi oferte comerciale pentru a raspunde nevoilor de conectivitate si entertainment

Peste 70% dintre romani detin cel putin doua televizoare in casele lor, iar peste 60% dintre acestea sunt cu ecran plat si doar 20% sunt smart, informeaza un comunicat remis Redactiei. Pornind de la dorintele romanilor si tinand cont de faptul ca in aceasta perioada numarul orelor petrecute in fata televizorului s-a dublat, ajungand la sapte ore pe zi, in medie, potrivit masuratorilor TV realizate de Kantar Media, Telekom Romania lanseaza oferta Smart TV Stick.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )