Libnet.ro
UNICEF

11:45

Toyota Yaris a fost desemnata Masina Anului 2021 in Europa. Cum arata topul primelor clasate

Hotnews Hotnews,
 Toyota Yaris a fost desemnata Masina Anului 2021 in Europa. Cum arata topul primelor clasate

Toyota Yaris a primit premiul Masina Anului 2021 in Europa, fiind desemnata castigatoare dupa voturile a 60 de jurnalisti din 23 de tari. Pe locul doi a fost Fiat 500, iar pe trei, Cupra Formentor. Yaris a mai castigat titlul si in anul 2000, iar in 2010 modelul iQ al Toyota a terminat pe doi. Concursul s-a tinut prima oara in 1964. continuă pe Hotnews

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: in raport cu constrangerile bugetare si economice specifice anului 2021, e un buget care reuseste sa acopere toate categoriile de cheltuieli (VIDEO)

Educatia este departe de a primi o alocare bugetara echivalenta unui procent de 6% din PIB, dar in raport cu constrangerile bugetare si economice specifice anului 2021 proiectul de buget adoptat de Guvernul Citu.

Termene limita de plata pentru impozitele si taxele locale aferente anului 2021

Plata taxelor si a impozitelor la inceput de an a fost, pana de curand, o mare traditie, in special in randul varstnicilor, care se inghesuiau la cozi, pentru a beneficia de o bonificatie. Din fericire,.

Doua fetite au fost ucise de o masina scapata de sub control, in Bucuresti. Soferita, luata la bataie de martori VIDEO

Doua fetite au fost lovite de o masina, in cartierul Andronache din Bucuresti, dupa ce o soferita a pierdut controlul volanului, a lovit un stalp si a ricosat pe trotuar. Revoltati, cativa cetateni le-au atacat pe cele doua persoane din autoturismul implicat in accident.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )