Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tractiune 4X4 la toate masinile DACIA? ANUNTUL pe care trebuie sa il vada TOTI soferii romani

B1 B1,
Tractiune 4X4 la toate masinile DACIA? ANUNTUL pe care trebuie sa il vada TOTI soferii romani

Dacia a incercat diferite variante de 4X4 pentru cursele de raliuri off-road. Una dintre ele e Dacia Duster Raid, care a fost testata de doar cativa piloti straini de raliuri. Aceasta este echipata cu un propul. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Registrul Auto Roman a facut anuntul: Toate masinile de acest tip, INTERZISE!

La solicitarea Registrului Auto Roman, autoritatile vor interzice definitiv masinile cu volan pe dreapta. Primul pas a fost deja facut: Registrul Auto Roman va mai permite inmatricularea autoturismelor de acest fe.

Un sofer italian s-a oprit la doar cativa metri de moarte: Am vazut toate masinile din fata mea cum se prabusesc

Un sofer de camion a vazut moarte cu ochii, dupa ce a reusit sa opreasca la doar cativa metri de prapastia provocata de podul prabusit langa orasul Genova, in Italia. Am vazut podul si toate.

Ministerul de Finante a facut anuntul care iNGENUNCHEAZA contribuabilii: Pana la 1 septembrie...

Contribuabilii mari sau mijlocii trebuie sa se doteze cu aparate de marcat cu jurnal electronic, pana la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor remis luni, anunta Agerpres. Intentia.

Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui de Sfanta Maria. iti indeplineste orice dorinta

Crestinii sarbatoresc pe 15 august Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sarbatori crestine. Iata rugaciunea dedicata Maicii Domnului despre care se spune ca indeplineste orice.

Cele 4 sectoare de drum pentru care trebuie sa platesti taxa de pod in Romania!

Pe langa rovinieta, in tara noastra mai exista o taxa pe care soferii trebuie sa o plateasca daca vor sa traverseze anumite sectoare de drum. Vorbim despre taxa de pod, care se aplica pe patru poduri peste Dunare: 1.

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe venit/ Lista celor pentru care nu sunt informatii suficiente va fi avuta n vedere pentru posibile inspectii fiscale

Recent, a fost publicat Ordinul Presedintelui ANAF care aproba Procedura privind stabilirea din oficiu a impozitului anual pe veniturile persoanelor fizice. Procedura se refera exclusiv pentru veniturile din anii 2016- si 2017, Autoritatea fiscala urmand sa stabileasca din oficiu impozitul pe venit datorat de aceste persoane. in termen de 15 zile de la termenul legal de depunere al declaratiei 15 august 2018) prin intermediul aplicatiei electronice se va intocmi lista persoanelor care nu au depus declaratia de impunere. Citeste aici Procedura completa.

Avertismentul medicilor!Gesturile banale pe care trebuie sa le eviti dupa ce ai mancat

Digestia este un proces complex al organismului uman, care necesita energie si timp. De aceea e important sa tii cont cateva aspect. Nu fuma - Efectele nocive ale unui tigari fumata dupa o masa copiosa sunt.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )