Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traficul din Bucuresti blocat in urma mesajelor de panica si avertizarilor de furtuna. Carambol cu sase masini in Pasajul Baneasa (VIDEO)

B1 B1,
Traficul din Bucuresti blocat in urma mesajelor de panica si avertizarilor de furtuna. Carambol cu sase masini in Pasajul Baneasa (VIDEO)

Panica instalata in urma anunturilor privind iminenta unei furtuni puternice ce va lovi Bucurestiul si decizia de inchidere a scolilor incepand cu ora 17 au dus la blocarea traficului. continuă pe B1

Haos in traficul din Bucuresti. Masinile stau bara la bara. Ce se intampla acum

Este haos in aceste momente in traficul din Capitala. Circulatia rutiera se desfasoara cu mare dificultate in nordul Capitalei, in zona Pietei Presei Libere, iar soferii stau bara la.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

TRAGEDIE in urma FURTUNII din Bucuresti. A MURIT strivit de un copac

Un barbata murit, dupa ce a fost strivit de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente. Estecod portocaliu de vreme extrema .

Situatie dramatica in urma furtunii din Bucuresti. Un barbat a murit strivit de un copac

Un barbata murit, dupa ce a fost strivita de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente. Stire in curs de.

Politic show: Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie; Toate dubioseniile pe care Primaria Sectorului 1 din Bucuresti le-a luat cu banii tai sub PSD; Scoala, spiritul bun al stiintei si calea civilizarii

Acolo unde fosta RDG mai traieste. Estul Berlinului este un bastion al Stangii. Gesine Lotzsch are aici statut de eroina. Ea profita de pe urma celor care privesc cu nostalgie spre fostul regim totalitar est-german. Ucraina: Legea privind eliminarea predarii in limba materna, semnata de presedintele Parlamentului. Dupa semnare, presedintele Radei Supreme a Ucrainei, Andrii Parubii.

Pe cine invinovateste Gabriela Firea dupa haosul provocat de avertizarea de furtuna din Bucuresti

Primarul General al municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a discutat, la postul de televiziune Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile pentru a preveni populatia cu privire la furtuna de miercuri seara, subliniind ca e de preferat o aglomeratie in trafic, decat pierderea de vieti omenesti.

Subiectele zilei: Radiografia razboiului Coldea - Dragomir; Cine este tipul care a agresat o femeie la protestul antivaccin din Bucuresti; Lunga istorie a agresiunilor provocate de pesedisti: De la amenintarea cu AKM-ul, la lovituri, imbranceli si injura

Romania la ONU. Romania vizeaza sa obtina un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate in perioada 2020-2021. Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Loc de joaca din Constanta, inchis dupa ce un copil a cazut printre scandurile unui tobogan. Un loc de joaca din municipiul Constanta a fost inchis temporar de Protectia Consumatorilor.

Scene socante intr-un cartier din Bucuresti! Un barbat a iesit amenintator cu un cutit pe strada. Ce a urmat - VIDEO

Un barbat a bagat groaza intr-un cartier din Capitala, dupa ce a iesit amenintator cu un cutit pe strada si a vandalizat mai multe masini. Vecinii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de politie au.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Limita de viteza de 70 km/h pe Splaiul Unirii, aprobata de Comisia de Circulatie (FOTO)

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a anuntat ca membrii Comisiei de Circulatie din Primaria Capitalei au aprobat modificarea limitei de viteza de la 60 km/h la 70 km/h pe Splaiul Unirii. Soferii vor putea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )