Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vanzarile Dacia pe plan mondial au scazut cu 35% la noua luni

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile Dacia pe plan mondial au scazut cu 35% la noua luni

Vanzarile Dacia pe plan mondial au scazut cu 35% la noua luni din cauza pandemiei, dar trimestrul trecut a fost ceva mai bun, cu un declin de 9%, arata raportul financiar al Groupe Renault. Dacia a lansat recent noile generatii Sandero si Logan si va aduce la anul modelul electric Spring. Reamintim ca francezii au anulat investitia de extindere a uzinei si se va opri productia Sandero si Logan MCV. continuă pe Hotnews

Vanzarile Dacia pe plan mondial au scazut cu 35%

Vanzarile Dacia pe plan mondial au scazut cu 35% la noua luni din cauza pandemiei, dar trimestrul trecut a fost ceva mai bun, cu un declin de 9%, arata raportul financiar al Groupe Renault.

IN PRMELE NOUA LUNI ALE ANULUI 175.674 de persoane au fost angajate prin intermediul ANORF

Un numar de 175. 674 persoane au fost angajate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca in primele noua luni ale anului 2020, scrie un comunicat de presa al ANORF.

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Viofanny, producatorul de lactate din Saveni, raporteaza vanzari de peste 850.000 lei

Viofanny, producator de lactate din orasul Saveni, jud. Botosani, a facut un bilant partial pentru primele noua luni ale acestui an si arata care a fost impactul situatiei medicale asupra sectorului in care activeaza.

ALTEN Romania raporteaza o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului

ALTEN Romania, subsidiara locala a grupului de origine franceza ALTEN si una dintre companiile de consultanta in IT si inginerie, a inregistrat o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului 2020, in comparatie cu aceeasi perioada din 2019, conform unui comunicat de presa.

8.344 participanti la cursurile ANOFM in primele noua luni ale anului 2020

In primele noua luni ale anului 2020, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a cuprins in programele de formare profesionala organizate prin intermediul centrelor regionale de formare profesionala a adultilor si centrelor proprii din cadrul agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca, 8. 344 persoane, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )