Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vest - europenii cumpara tot mai multe masini vechi pentru a evita transportul public - analiza

Hotnews Hotnews,
 Vest - europenii cumpara tot mai multe masini vechi pentru a evita transportul public - analiza

Vest - europenii cumpara in numar tot mai mare masini vechi, chiar si produse acum mai mult de 20 de ani, totul pentru a evita calatoriile cu transportul public, considerate riscante din cauza pandemiei, arata o analiza a Reuters facuta impreuna cu companii de analiza si dealeri auto din mai multe tari. Efectele sunt grave pentru mediu, dar si pentru companiile de transport public care in unele tari au nevoie de ajutor financiar pentru a rezista, in conditiile in care numarul de calatori s-a prabusit. Evident ca si pretul masinilor vechi a crescut. continuă pe Hotnews

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 5. 554 de cazuri noi de COVID-19, 16. 225 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 886. Capitala este urmata de judetele Prahova - 356 de cazuri noi si Brasov.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 10de judete. Cod.

ANM a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata in Capitala si in 18 judete, sambata

Meteorologii au emis sambata dimineata mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile in Bucuresti si in 18 judete din tara.

Alegeri SUA 2020. O renumarare pentru care Trump a platit trei milioane de dolari s-a incheiat cu mai multe voturi pentru Biden

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a platit trei milioane de dolari pentru renumararea voturilor in statul-cheie Wisconsin, dar s-a trezit cu un esec si mai mare decat cel inregistrat dupa prima verificare a urnelor.

Japonia a inregistrat mai multe sinucideri in luna octombrie decat toate decesele provocate de pandemie de-a lungul anului 2020

Grijile provocate de pandemia de COVID-19 isi punamprenta pe sanatatea psihica a oamenilor. in octombrie, in Japonia s-auinregistratmai multe sinucideridecat decese provocate de COVID-19.

Incendiu puternic la Moeciu de Sus. Mai multe pensiuni au fost cuprinse de flacari

Unincendiuputernic a izbucnit, sambata seara, in localitateaMoeciu. Focul a pornit de la o vila si s-a extins cu repeziciune la mai multecasedin.

140 de cetateni din mai multe tari europene, inselati cu 1.000.000 de euro de catre doi romani VIDEO

140 de persoane din mai muste tari europene au cumparat de pe cateva site-uri fictive din Romania produse care in realitate nu existau. Prejudiciul produs se ridica la 1. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )