Libnet.ro
UNICEF

10:30

VESTE BUNA pentru ROMANI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL! Se lanseaza primul...

B1 B1,
VESTE BUNA pentru ROMANI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL! Se lanseaza primul...

Ford Romania va deschide la Craiova, in parteneriat cu autoritatile locale, incepand cu luna septembrie, primul incubator de proiecte inovative din Europa care va fi pus la dispozitia studentilor si. continuă pe B1

Amazon vine cu o veste buna pentru fanii muzicii rock

Amazon face eforturi pentru a concura cu Netflix in materie de streaming, dar pe langa filme si seriale, va introduce spectacole de calitate si meciuri de fotbal. Exista destul de multe servicii de streaming la ora actuala si multe dintre ele sunt disponibile si in tara noastra. Daca vrei sa te bucuri legal de filme [].

WhatsApp vine cu o veste buna pentru utilizatorii celui mai batran Android

Cei de la WhatsApp au facut din totdeauna eforturi pentru a asigura compatibilitatea aplicatiei de chat cu sisteme de operare nu foarte populare. Din acest motiv, noua postare de peblogul oficial nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora. Android Gingerbread este denumirea mai putin tehnica pentru Android 2. Sistemul de operare cu pricina [].

WhatsApp vine cu o veste buna pentru utilizatorii celui mai vechi Android

Cei de la WhatsApp au facut dintotdeauna eforturi pentru a asigura compatibilitatea aplicatiei de chat cu sisteme de operare nu foarte populare. Din acest motiv, noua postare de peblogul oficial nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora. Android Gingerbread este denumirea mai putin tehnica pentru Android 2. Sistemul de operare cu pricina a [].

Veste extraordinara pentru plimbareti! CGMB si-a dat acordul pentru implementarea celorlalte trei trasee de biciclete din Capitala

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) si-a dat acordul pentru implementarea celorlalte trei trasee de biciclete din zona centrala a Capitalei. Traseele vor avea 17 kilometri, 10 kilometri, respectiv 11,6.

Vizele pentru romani, motiv de scandal intre politicienii canadieni: Premierul Justin Trudeau, somat sa explice daca se vor reintroduce restrictiile de circulatie

Parlamentarii canadieni ii cer premierului Justin Trudeau sa reintroduca vizele pentru cetatenii romani. Un membru al legislativului din Canada i-a solicitat prim-ministrului sa spuna daca vrea sa reintroduca.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )