Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru soferi! Preturile RCA ar putea creste chiar si cu 50%

B1 B1,
Vesti proaste pentru soferi! Preturile RCA ar putea creste chiar si cu 50%

Vesti proate pentru soferi! Politele RCA s-ar putea scumpi chiar si cu 50%, dupa o directiva a Uniunii Europene. Oficialii de la Bruxelles cer ca de la toamna sa fie eliminat orice articol din lege care face. continuă pe B1

Vesti proaste pentru soferi! Preturile RCA ar putea creste

Preturile RCA ar putea exploda din nou! Dupa ce timp de un an si jumatate tarifele au fost reglementate strict si soferii au platit asigurari mai ieftine, Comisia Europeana cere ca din toamna sa fie eliminat.

Vesti proaste pentru soferi: noi restrictii, luni, 13 august, pe drumul european E 574. Circulatie pe un singur fir si in perioada 16-18 august

Dupa ce sambata, 11 august, soferii care tranziteaza judetul Olt au fost nevoiti sa ocoleasca orasul Bals, pe acelasi drum european sunt anuntate noi restrictii.

Vesti bune pentru romani: Parlamentul vrea sa introduca o noua zi libera. Cand ar putea fi

Mai multi parlamentari liberali vor sa instituie o Zi Nationala a Meseriilor, in 25 noiembrie, ca masura de promovare a invatamantului profesional si tehnic. Motivele pentru recenta crestere.

Vesti bune pentru elevii din Bucuresti. Cati bani vrea sa ofere Primaria Generala pentru fiecare copil

Primaria Capitalei isi propune sa ofere 450 de lei copiilor din invatamantul primar si gimnazial pentru procurarea rechizitelor scolare. Ajutorul se ofera odata pe an elevilor cu venit pe membru de familie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )