Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO electRO ep.7: Fan masina electrica din intamplare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO electRO ep.7: Fan masina electrica din intamplare

Cristian Cristea este unul dintre oamenii care au descoperit automobilul electric din intamplare, dupa ce o firma de inchirieri i-a oferit un Nissan LEAF in loc de masina termica rezervata in avans. Asa a inceput totul. De atunci au trecut aproape cinci ani. Si peste 230. 000 km parcursi electric. Cristian Cristea isi foloseste masina pentru a dezvolta si intretine afacerea lui din domeniul apei, dar si pentru vacante si calatorii. A fost in Grecia cu LEAF-ul cu baterie de 24 kWh autonomie reala 100-130 km) si la Amsterdam cu LEAF-ul cu baterie de 30 kWh autonomie reala 160-200 km). A doua masina a plecat la cel mai bun prieten al lui Cristian, dupa ce s-a convins singur ca electric e mai bine. continuă pe Hotnews

Sanse mici de supravietuire intr-o masina electrica la un impact lateral la 75 kmh

Un crash test realizat de DEKRA cu masina electrica Nissan Leaf la o viteza de 75 kmh ne arata ca in cazul unui accident lateral, in care masina se loveste de un copac, modelul este avariat destul de serios si sunt sanse mici de supravietuire.

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

Bugatti ar putea lansa prima sa masina electrica, model care va fi cel mai...accesibil al marcii, fiindca ar putea sa coste sub un milion de euro

Bugatti, extravaganta marca din grupul VW, analizeaza posibilitatea de a lansa un vehicul electric de patru locuri care ar putea costa intre 500. 000 si un milion de euro, devenind cel mai. accesibil al marcii. Bugatti, celebra pentru masinile sale ce pot depasi 400 kmh, vrea sa devina rentabila si ar putea sa-si creasca puternic productia anuala. Bugatti a livrat 76 de masini anul trecut si putin peste 250 in ultimii sase ani.

Digi24: Un barbat din Bistrita-Nasaud a aflat din intamplare ca a castigat 17 milioane de lei la Loto

Castigatorul marelui premiu la Joker a mers astazi la Loteria Romana pentru a-si ridica banii. Barbatul a aflat din intamplare, dupa trei saptamani, ca a castigat cel de-al doilea premiu ca valoare din istoria jocului Joker.

El este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita! Ce a patit omul, dupa incident

Jurnalistul Vlad Ursulean a dat de urmasoferului care a lovit ursul din Harghita. Tare s-au bucurat ca se intereseaza cineva si de ei, ca au urmarit toate stirile si numai de urs aveau.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )