Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO INTERVIU Aventurile unui sofer cu masina electrica: La statiile de alimentare, e o problema cu soferii mai putin educati/ Drumul catre mare e gratis, dar esti limitat. Cel mai rentabil este sa o iei prin Bulgaria.

Hotnews Hotnews,
 VIDEO INTERVIU Aventurile unui sofer cu masina electrica: La statiile de alimentare, e o problema cu soferii mai putin educati/ Drumul catre mare e gratis, dar esti limitat. Cel mai rentabil este sa o iei prin Bulgaria.

Masinile electrice sunt o atractie pentru romani, chiar daca pretul lor este mare. Razvan Barbu este sofer pe o astfel de masina si merge zilnic prin traficul din Bucuresti. Am fost cu masina la mare, dar m-am simtit destul de limitat. Am mers cu o viteza constanta de 90 km/h e frustrant cand te depasesc tirurile) si am renuntat la aerul conditionat. in 2019, ai nostri s-au gandit ca ne trebuie statii de alimentare doar in Bucuresti si doar in Constanta, pe drumul catre mare nu mai gasesti altele. Cel mai rentabil este sa o iei prin Bulgaria si de acolo sa ajungi la Mangalia, vecinii nostri au mult mai multe statii de alimentare. Totusi, ai avantajul ca drumul pana acolo este gratis!. continuă pe Hotnews

Aventurile unui sofer cu masina electrica: La statiile de alimentare, e o problema cu soferii mai putin educati/ Drumul catre mare e gratis, dar esti limitat. Cel mai rentabil este sa o iei prin Bulgaria.

Masinile electrice sunt o atractie pentru romani, chiar daca pretul lor este mare. Razvan Barbu este sofer pe o astfel de masina si merge zilnic prin traficul din Bucuresti. Am fost cu masina la mare, dar m-am simtit destul de limitat. Am mers cu o viteza constanta de 90 km/h e frustrant cand te depasesc tirurile) si am renuntat la aerul conditionat. in 2019, ai nostri s-au gandit ca ne trebuie statii de alimentare doar in Bucuresti si doar in Constanta, pe drumul catre mare nu mai gasesti altele. Cel mai rentabil este sa o iei prin Bulgaria si de acolo sa ajungi la Mangalia, vecinii nostri au mult mai multe statii de alimentare. Totusi, ai avantajul ca drumul pana acolo este gratis!.

VIDEO INTERVIU Acceleratorul BCR-InnovX isi propune sa duca antreprenorii romani in Silicon Valley. De ce este non-equity si cine se poate inscrie

Acceleratorul BCR InnovX este un program intensiv de educatie, dedicat antreprenorilor din zona de tech, care ofera acestora ocazia de a-si propulsa compania sau ideea de business. Spre deosebire de alte Acceleratoare de acest tip, Acceleratorul BCR-InnovX aduce o noutate: este non-equity, acesta fiind argumentul pentru care BCR a decis sa inceapa parteneriatul cu InnovX. Gabriel Pralea, Director Executiv Corporate si Ana Cretu, Coordonator programe Start-up au discutat intr-un interviu despre Accelerator, avantajele acestuia, care sunt antreprenorii eligibili , precum si resursele care le sunt puse la dispozitie.

ştiri din Economie

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )