Libnet.ro
UNICEF

09:15

Autocar cu 57 de pasageri, implicat intr-un accident rutier. A iesit de pe carosabil, a rupt parapetul si un copac

Adevărul Adevărul,
Autocar cu 57 de pasageri, implicat intr-un accident rutier. A iesit de pe carosabil, a rupt parapetul si un copac

Accidentul rutier s-a produs in dimineata zilei de sambata, 7 septembrie, la iesirea din Eforie Nord catre Eforie Sud, judetul Constanta. continuă pe Adevărul

Autocar cu 57 de moldoveni, implicat intr-un accident in Romania

Un autocar in care se aflau 57 de cetateni ai Republicii Moldova a fost implicat intr-un accident rutier care a avut loc pe raza orasului Eforie-Nord, judetul Constanta. Informatia a fost furnizata pentru IPN de sublocotenentul Ana Maria Stoica, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, al judetului Constanta.

O persoana a murit, iar alte sapte au ajuns la spital in urma unui accident rutier la Floresti

Un barbat a decedat, iar alte sapte persoane, inclusiv doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs joi, 5 septembrie, in raionul Floresti, transmite IPN.

Victima unui accident rutier grav, refuzata la spitalul din Iasi, trimisa cu ambulanta la Vaslui si apoi rechemata la Iasi

O femeie din Republica Moldova, victima a unui grav accident rutier produs joi in judetul Vaslui, in urma caruia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Spiridon din Iasi, a fost refuzata la internare de reprezentantii acestui spital. Femeia a fost trimisa cu ambulanta la Vaslui, dupa care rechemata la spitalul din Iasi.

Fratele lui STEFAN BANICA JR. A MURIT intr-un GRAV ACCIDENT RUTIER! SINGURA FOTOGRAFIE cu cei doi frati

Stefan Banica Jr. este un artist complet. Mereu umple Sala Palatului, iar cu felul sau de a fi a devenit un idol, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos. insa, ce nu stie nimeni este drama pe care o.

Pe 13 iulie, Darius a suferit un grav accident rutier. Dupa doua luni de lupta, adolescentul de 18 ani s-a stins din viata

Tanarul oradean Darius Bala, in varsta de 18 ani, elev la Colegiul National Mihai Eminescu, s-a stins din viata, la aproape doua luni dupa ce a suferit un grav accident pe centura Oradiei. Pe 13 iulie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )