Libnet.ro
UNICEF

17:31

Autocar cere insolventa City Insurance

România Liberă România Liberă,
Autocar cere insolventa City Insurance

Reprezentantii companiei de service Autocar au depus o plangere catre Autoritatea de Supraveghere Fi. continuă pe România Liberă

AutoCar cere falimentul City Insurance, compania cu cea mai mare cota de piata pe RCA din Romania

Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitatiservice, a notificat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatiide asigurari City Insurance pentru o datorie de 1,1 milioane de lei.

Grupul de firme AutoCar cere falimentul societatii de asigurari City Insurance

ACTUALIZARE Reactia ASF, cu privire la cererea de faliment a societatii de asigurari City Insurance formulata de grupul de firme AutoCar: ---- Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitati service, a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatii de asigurari City Insurance si a inaintat instantelor de judecata solicitarea privind cea mai mare firma de asigirari din tara noastra.

Grupul de firme AutoCar cere falimentul societatii de asigurari City Insurance

Grupul de firme AutoCar, format din trei firme care administreaza unitati service, a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiara cu privire la cererea de faliment a societatii de asigurari City Insurance si a inaintat instantelor de judecata solicitarea privind cea mai mare firma de asigirari din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )