Libnet.ro
UNICEF

05:00

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, una dintre cele mai periculoase din istorie. Fostul agent FSB a fost otravit cu poloniu-210

Antena3 Antena3,
Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, una dintre cele mai periculoase din istorie. Fostul agent FSB a fost otravit cu poloniu-210

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, otravit cu poloniu in 2006 la Londra, a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului, a declarat medicul legist miercuri, in a doua zi a anchetei publice care. continuă pe Antena3

Medicii care i-au facut autopsia spionului rus Aleksandr Litvinenko sustin ca a fost una dintre cele mai periculoase din istorie

La Londra au inceput audierele in dosarul Litvinenko, opozantul rus care a murit in 2006, dupa ce a fost otravit cu poloniu. Cu aceasta ocazie, medicul legist care i-a facut autopsia lui Aleksandr Litvinenko a declarat ca aceasta a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului.

Cele mai frumoase parcuri din Chisinau. Locuri ideale pentru plimbari lungi si linistite

Capitala Republicii Moldova este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai verzi din Europa de sud-est. in Chisinau exista aproximativ 20 de parcuri silvice si gradini publice amenajate special pentru plimbari lungi si linistite. Adevarul Moldova va prezinta cateva dintre cele mai frumoase parcuri din Chisinau.

Satu Mare are una dintre cele mai scazute rate ale infractionalitatii din tara. Ramane insa cu neelucidarea uneia dintre cele mai odioase crime

Bilantul IPJ pe 2014 plaseaza judetul Satu Mare printre locurile cu cea mai scazuta rata a criminalitatii din Romania.

Creatorul uneia dintre cele mai mari inventii din secolul XX a murit: Cine a fost Charles Townes

Numele Charles Townes poate nu-ti spune multe, dar el este inventatorul uneia dintre minunile tehnicii din istoria omenirii. La mijlocul secolului al XX-lea el a creat laserul, folosit in tot felul de domenii in prezent. Charles Townes a murit recent la varsta de 99 de ani. Charles Townes a castigat in 1964 premiul Nobel in [].

DayZ e unul dintre cele mai vandute jocuri din toate timpurile, dar nu este terminat

Desi a atins un prag surprinzator de popularitate la mai bine de un an de la lansare, creatorii sai percep in continuare proiectul ca aflandu-se in stadiu alpha. DayZ este un joc lansat pentru prima oara in decembrie 2013. Ca gen, este un survival horror ce s-a comercializat in nu mai putin de trei milioane [].

20 de clienti pe zi si tentatia unui castig de 8.000 de euro: viata in Paradise, unul dintre cele mai mari bordeluri din Germania

Paradise este departe de a fi raiul pe pamant pentru prostituatele care lucreaza in Stuttgart, in mod legal, Germania fiind una dintre tarile europene unde prostitutia a fost legalizata in 2002. Un milion de barbati apeleaza in fiecare an la serviciile bordelurilor inregistrate in Germania, castigurile din industrie fiind estimate la 18 miliarde de euro pe an.

Oktal.ro, unul dintre cele mai vechi magazine online din tara, in faliment

Elka-Oktal Group SRL, compania din spatele magazinului online electroIT Oktal. ro si-a cerut intrarea in faliment la finalul anului 2014, aceasta fiind acceptata de Tribunalul Bucuresti.

Oktal.ro, unul dintre cele mai vechi magazine online din tara, in faliment

Elka-Oktal Group SRL, compania din spatele magazinului online electroIT Oktal. ro si-a cerut intrarea in faliment la finalul anului 2014, aceasta fiind acceptata de Tribunalul Bucuresti.

A murit Demis Roussos. Cele mai frumoase melodii ale artistului grec

A murit Demis Roussos. Celebrul muzician grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 ani, insa a lasat in urma o cariera de cinci decenii si unele dintre cele mai frumoase melodii.

Internetul, taramul tuturor raspunsurilor: cele mai ciudate cautari de pe Google in materie de sex

Cand pudoarea ne impiedica sa vorbim cu prietenii despre sex si sa ne clarificam unele curiozitati, Google poate deveni cel mai bun prieten si sfatuitor. in topul cautarilor de informatii intime sunt dintre cele mai amuzante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )