Libnet.ro
UNICEF

05:46

Autopsia privata a familiei lui George Floyd o contrazice pe cea oficiala

Antena3 Antena3,
Autopsia privata a familiei lui George Floyd o contrazice pe cea oficiala

Avocatul familiei lui George Floyd spune ca autopsia privata arata ca moartea sa a fost o crima prin asfixiere si pierderea circulatiei sangelui, contestand autopsia oficiala, relateaza New York Times. continuă pe Antena3

SUA: O autopsie independenta releva ca moartea lui George Floyd s-a produs prin asfixiere Autopsia oficiala spune contrariul

O autopsie independenta a lui George Floyd, efectuata la cererea familiei sale, a concluzionat ca moartea a fost cauzata de asfixiere mecanica din cauza compresiunii gatului si a spatelui care a dus la lipsa fluxului de sange catre creier. Prima autopsie, cea oficiala, nu arata semne de asfixiere sau strangulare traumatica, potrivit CNN.

Adevaratul motiv pentru care George Floyd a murit. Ce a dezvaluit autopsia

George Floyd si-a pierdud viata din cauza ca a fost asfixiat dupa o presiune pe gat si spate care a dus la lipsa fluxului de sange catre creier.

Concluziile autopsiei lui George Floyd. De ce a murit, de fapt, afro-americanul agresat de un politist, al carui sfarsit a starnit proteste in toata lumea

Raportul medico-legal al lui autopsia lui George Floyd, afro-americanul a carei moarte provocata de un politist a starnit valuri de proteste violente in SUA, este gata. Protrivit autopsiei, moartea lui Floyd nu.

SUA: inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie la Houston

Funeraliile lui George Floyd, afro-americanul care si-a pierdut viata pe 27 mai in Minneapolis, ca urmare a modului in care a fost maltratat de un ofiter de politie alb, vor avea loc pe 9 iunie la Houston, orasul de origine al victimei si unde familia sa locuieste in continuare, conform anuntului facut de avocatul familiei, transmite AFP, citata de Agerpres. Mai multe ceremonii in memoria sa sunt programate pana la momentul inmormantarii, a declarat avocatul Ben Crump in timpul unei conferinte de presa.

Digi Sport: Ce risca fotbalistii din Germania care au afisat mesaje dupa decesul lui George Floyd

Cazul mortii lui George Floyd a scos in strada zeci de mii de oameni in Statele Unite si a starnit revolta in intreaga lume. Mai multe mesaje au fost transmise dupa decesul lui George Floyd, inclusiv in Germania, unde au fost afisate de fotbalisti. Acestia risca acum sa fie sanctionati de Comisia de Disciplina.

Vedetele cer dreptate pentru George Floyd in timpul protestelor violente din America

America a fost cuprinsa de haos. Proteste violente au loc in mai multe orase din State dupa George Floyd a fost ucis de politia din Minneapolis. Si vedetele se alatura protestatarilor, cerand dreptate pentru acesta! .

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

Totul despre George Floyd. Cine a fost barbatul de 46 de ani care a murit in SUA dupa tratamentul brutal al politiei

Povestea lui George Floyd, barbatul in varsta de 46 de ani sufocat de un polisist in Minneapolis, a starnit o revolta in SUA. Afro americanul George Floyd ar fi fost ucis in data de 25 mai, dupa ce un.

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Moartea lui George Floyd, efect de domino. Proteste violente la Paris, cu mii de oameni pe strazi (VIDEO)

Moartea lui George Floyd are efect de domino. Dupa zile intregi de proteste in Statele Unite ale Americii,Parisul s-a alaturat miscarii antirasiste. Proteste violente in Franta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )