Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autorii unor graffiti in care apar politicieni dupa gratii, desenate pe un monument din Cluj-Napoca, au fost prinsi de politisti. Ei se vor alege cu dosar penal

România Liberă România Liberă,
Autorii unor graffiti in care apar politicieni dupa gratii, desenate pe un monument din Cluj-Napoca, au fost prinsi de politisti. Ei se vor alege cu dosar penal

Doi tineri care incercau sa faca desene pe Crucea de pe Cetatuie din Cluj-Napoca au fost prinsi de politistii locali clujeni. Ei ar fi vandalizat si anterior monumentul. continuă pe România Liberă

Monumentul Eroilor Neamului din Cluj-Napoca, vandalizat cu imagini care infatiseaza politicieni dupa gratii

Monumentul Eroilor din Parcul Cetatuia din Cluj-Napoca a fost vandalizat, cel mai probabil in noaptea de joi spre vineri, pe trei dintre laturile edificiului fiind ilustrate imagini ale unor oameni politici dupa gratii, intre care Liviu Dragnea, Victor Ciorbea si Traian Basescu. Inspectoratul de Politie Judetean Cluj s-a autosesizat si a deschis un dosar penal pentru distrugere, reprezentantii Primariei anuntand ca monumentul va fi curatat luni.

Monument vandalizat in Cluj. IMAGINI cu Ponta, Iliescu si Ceausescu dupa gratii (VIDEO)

Ancheta la Cluj, dupa ce imagini cu politicieni dupa gratii au fost pictate pe Crucea de pe Cetatuie! Monumentul a fost vandalizat de persoane necunoscute, iar politistii au declansat cercetari pentru.

FOTO. Un monument clujean a fost vandalizat cu imagini care ii infatiseaza pe Liviu Dragnea, Victor Ciorbea si Traian Basescu dupa gratii

Monumentul Eroilor situat pe dealul Cetatuia din municipiul Cluj-Napoca a suferit mici imbunatatiri, pe trei dintre laturile edificiului fiind lipite afise cu portretele anumitor politicieni, intre care Liviu Dragnea, Victor Ciorbea si Traian Basescu, transmite presa locala.

Un proiect BOMBA de modificare la Codul Penal a trecut TACIT prin Senat: Daca afli despre o infractiune si nu depui denunt in 30 de zile ajungi dupa gratii (VIDEO)

Proiect bomba in Parlament, care a trecut deja tacit de Senat. Denuntatorul care nu a sesizat organele competente in termen de 30 de zile de la comiterea faptei risca o pedeapsa intre 2 ani si 6.

Un condamnat in dosarul ICA-Voiculescu', printre semnatarii apelului unor academicieni, care preia retorica PSD

Printre cei 84 de semnatari ai apelului unor academiceini, in care poate fi regasita o parte din retorica PSD, se numara si Gheorghe Sin, membru corespondent al Academiei Romane, condamnat definitiv alaturi de magnatul Dan Voiculescu, in dosarul ICA, si urmarit penal, pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul retrocedarii Fermei Baneasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )