Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Engie Romania preia Wirom Gas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Engie Romania preia Wirom Gas

Tranzactia prin care compania Engie Romania preia Wirom Gas este analizata de Consiliul Concurentei, autoritatea urmand sa emita o decizie in acest sens dupa perioada de consultare publica. continuă pe Ziarul Bursa

Engie vrea sa cumpere Wirom Gas de la Gazprom. Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia

Engie Romania SA intentioneaza sa preia de la gigantul rus Gazprom pachetul majoritar de actiuni detinut la compania Wirom Gas SA, iar tranzactia este acum analizata de Consiliul Concurentei.

Parlamentarii britanici pregatesc o motiune prin care sa amne procedura Brexit-ministri

Membrii Camerei Comunelor pregatesc o motiune prin care sa amane procesul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, unii ministri le-au transmis oamenilor de afaceri, informeaza cotidianul The Evening Standard, citat de Mediafax.

Trucul prin care dezaburesti si dezgheti geamul masinii foarte repede

Cand vine iarna, aburirea geamurilor reprezinta o mare problema pentru conducatorii auto, fiind o problema extrem de frustranta. O mare parte din soferi se confrunta cu aburirea geamuriloratunci cand vor sa plece la drum, pe timpul iernii. Nu sunt foarte multe solutii folositoare in astfel de solutii, astfel ca vei avea ceva de lucru daca vrei [] .

TelDrum a dat n judecata Consiliul Judetean Teleorman / Seful CJ: Cer suspendarea hotarrii prin care am dat napoi Insula Belina catre Apele Romne

TelDrum a dat in judecata Consiliul Judetean Teleorman, dupa ce autoritatea locala a redat in noiembrie Insula Belina si Bratul Pavel in administrarea Apelor Romane, scrie cotidianul Liber in Teleorman.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )