Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile din Madrid recomanda anularea turneului organizat de Ion Tiriac

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile din Madrid recomanda anularea turneului organizat de Ion Tiriac

Autoritatile din regiunea capitalei Spaniei recomanda anularea turneului organizat de Ion Tiriac, Madrid Open, din cauza pandemiei de coronavirus, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Madrid: Autoritatile locale recomanda anularea turneului organizat de Ion Tiriac

Autoritatile din regiunea capitalei Spaniei recomanda anularea turneului organizat de Ion Tiriac, Madrid Open, din cauza pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Autoritatile din Galati au facut publica lista cazurilor de COVID-19 detaliata pe fiecare cartier din municipiu si fiecare localitate din judet

Autoritatile din Galati, judet ce a depasit pragul de 2. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a transmis, vineri, lista cazurilor de COVID-19 detaliata pe fiecare localitate in parte din judet, dar.

CORONAVIRUS |Prahova: Autoritatile din Gornet cer DSU daune marite pentru instituirea carantinei. 4 milioane de euro, solicitate in instanta ca despagubiri

Autoritatile din comuna prahoveana Gornet au majorat suma pe care o cer in instanta, ca despagubiri, Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) pentru decizia de carantinare a satului cu acelasi nume, i.

Simona Halep, atacata din nou de directorul turneului de la Palermo! Ce a spus despre romanca

Simona Halep a decis sa isi amane revenirea in circuitul WTA, programata initial pentru saptamana viitoare. Romanca se inscrisese la Palermo si chiar a primit o derogare de la autoritatile italiene pentru a nu sta in carantina. in ciuda acestor eforturi facute de organizatorii din Sicilia, Simona s-a retras de la Palermo. A explicat ca .

Bulgaria: Autoritatile din Plovdiv elimina gropile de nisip din gradinite pentru a preveni o eventuala infectie

Autoritatile locale din Plovdiv au decis saelimine gropile de nisip dingradinite, in contextul crizei pandemice declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, din cauza ca acestea pot fi o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )