Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile din Marea Britanie cer companiilor de social media sa ajute la eliminarea conspiratiei coronavirusul - provocat de 5G

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile din Marea Britanie cer companiilor de social media sa ajute la eliminarea conspiratiei coronavirusul - provocat de 5G

Secretarul britanic pentru Cultura va dispune companiilor de social media sa fie mai agresive in raspunsul lor la teoriile conspiratiei care leaga retelele 5G de pandemia de coronavirus, relateaza postul BBC, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Un startup romanesc a fost selectat in acceleratorul Pi Labs din Marea Britanie

Startup-ul romanesc proptech Bright Spaces, dezvoltatorul platformei digitale complete de prezentare si ofertare a cladirilor si spatiilor de birouri, a fost selectat in acceleratorul proptech property technology) Pi Labs din Marea Britanie. Pi Labs este prima firma de venture capital din Europa care investeste exclusiv in startup-uri care dezvolta tehnologii pentru domeniul imobiliar.

Cronica unei morti anuntate: fiul intors din Marea Britanie care si-a infectat, de dor, mama cu noul coronavirus

Anuntul celui de-al 80-lea deces in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a scos la lumina o tragedie: o femeie de 61 de ani din Satu Mare, care suferea de grave afectiuni cronice, a fost infectata cu noul coronavirus chiar de fiul ei, intors din Marea Britanie.

Un copil de numai 5 ani, cea mai tanara persoana ucisa de coronavirus in Marea Britanie

Un copil de numai 5 ani din Marea Britanie a murit din cauza infectiei cu COVID - 19. Este cea mai tanara victima din regat, intr-o zi neagra in care numarul mortilor a ajuns la 708.

Romanca stabilita in Marea Britanie: Plata integrala a zilelor libere ne impiedica sa ne intoarcem in tara

Criza cauzata de pandemia COVID-19 a afectat cu rapiditate toate elementele vietii sociale pe plan national, dar si la nivel international. Bilantul negativ se dezvolta si in Marea Britanie. Wall-Street. ro a luat legatura cu o romanca stabilita acolo,.

PANA PE 18 APRILIE: Wizz Air suspenda zborurile intre Romania si Marea Britanie, Olanda si Elvetia

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi suspenda rutele intre Romania si Marea Britanie, Elvetia si Olanda, incepand cu data de 5 aprilie pana pe 18 aprilie inclusiv, iar masurile sunt cauzate de noile restrictii de calatorie impuse de autoritatile romane pe toate zborurile din Romania catre aceste tari, in cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19.

IN MAREA BRITANIE: Numarul cazurilor de infectare cu Covid-19 se apropie de 48 de mii, iar cel al deceselor, de 5 mii

Marea Britanie a raportat duminica un total de 47. 806 cazuri de infectare cu Covid-19 si 4. 934 de decese provocate de Covid-19, cu 621 mai multe decat sambata.

Wizz Air opreste zborurile Romaniei cu Marea Britanie, Elvetia si Olanda

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi suspenda rutele intre Romania si Marea Britanie,.

Wizz Air a anuntat suspendarea rutelor intre Romania si Marea Britanie, Elvetia si Olanda

Compania aeriana Wizz Air a anuntat suspendarea zborurilor intre Romania si Marea Britanie, Elvetia, Olanda, de pe 5 aprilie pana pe 18 aprilie.

Marea Britanie a depasit 38.000 de cazuri si a inregistrat 684 decese

Bilantul mortilor din cauza noului coronavirus in Marea Britanie a crescut cu 684 23%) la 3. 605 de decese pana joi la ora 16. 00, ora Romaniei), a anuntat vineri Ministerul britanic al Sanatatii, relateaza Reuters.

Coronavirus |Marea Britanie raporteaza un numar record de 569 de decese in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a raportat joi un numar record de 569 de decese legate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, bilantul total ajungand astfel la 2. 921, transmit Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )