Libnet.ro
UNICEF

19:00

Autoritatile nu au emis autorizatia de siguranta pentru niciun drum din Romania

B1 B1,
Autoritatile nu au emis autorizatia de siguranta pentru niciun drum din Romania

Niciun drum din Romania nu are inspectia de siguranta rutiera. Descoperirea scandaloasa a fost facuta de cei de la Asociatia Romania Fara Gropi, informeaza B1 TV. Autoritatile nu au emis. continuă pe B1

Descoperire scandaloasa. Niciun drum din Romania nu are inspectia de siguranta rutiera

Descoperire scandaloasa a soferilor care fac parte din Asociatia Romania Fara Gropi! Niciun drum din Romania nu are inspectia de siguranta rutiera, acea autorizatie care atesta ca drumul nu.

Miting de sustinere in Statele Unite pentru familia Bodnariu din Norvegia

Sute de persoane au manifestat, sambata, in statul american Arizona in semn de sustinere fata de cazul familiei Bodnariu, ai carui copii au fost luati de statul norvegian, ca parte a unui protest global care s-a desfasurat in peste 50 de orase din toata lumea, scrie azcentral. com, citat de Mediafax.

Documentatia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusa in cel mai scurt timp

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, sustine ca in cel mai scurt timp urmeaza sa fie depusa la Compania Nationala pentru Investitii documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului din Ghencea si spune ca se ia in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal Steaua.

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru viitoarea moschee din Bucuresti

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru zona in care ar urma sa fie construita marea moschee din Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )