Libnet.ro
UNICEF

09:00

Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni medicale pre-existente. continuă pe Ziarul Bursa

Roman mort de coronavirus in Italia. Acesta suferea si de alte afectiuni

In urma demersurilor Ambasadei Romaniei la Roma si ale Consulatului General al Romaniei la Milano, autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni.

Un roman a fost ucis de coronavirus in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a comunicat ca un cetatean roman a fost ucis de coronavirus in Italia. Astfel, conform primelor date trimise de Ambasada Romaniei la Roma, autoritatile italiene au confirmat, pana in prezent, decesul unui cetatean roman ca fiind cauzat de infectia cu COVID-19, pe fondul unor afectiuni medicale pre-existente.

VIDEO Femeie decedata, abandonata la domiciliu de autoritatile italiene. Sora mea e moarta in pat. Nu stiu ce sa fac

Fratele unei femei care a murit acasa dupa ce a contractat coronavirusul Covid-19 a fost nevoit sa faca un apel disperat pe social media pentru a convinge autoritatile italiene sa vina sa ii ridice corpul neinsufletit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )