Libnet.ro
UNICEF

17:16

Autoritatile locale din Timisoara vor sa investeasca intr-un muzeu al tramvaielor

Antena3 Antena3,
Autoritatile locale din Timisoara vor sa investeasca intr-un muzeu al tramvaielor

Un proiect maret ar trebui sa propulseze Timisoara in fruntea Europei. Mai exact, un muzeu de tramvaie in care s-ar investi peste doua milioane de euro. Suna bine, pare un plus, dar timisorenii sunt de alta. continuă pe Antena3

Protest. Studentii din Timisoara, Galati si Constanta au ocupat universitatile. Care sunt nemultumirile

Studentii din Timisoara, Constanta si Galati au ocupat, marti, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Maritima din Constanta si Universitatea Dunarea de Jos, in semn de protest fata de deciziile din sistemul superior de invatamant, informeaza un comunicat de presa remis de ANOSR .

Vanzarile pentru complexul Adora Forest din Timisoara au inceput

Dintr-un bloc cu 107 de apartamente, prima etapa a complexului rezidential Adora Forest din Timisoara, 10% din unitatile disponibile au fost rezervate sau vandute la mai putin de o luna de la darea in folosinta, arata un comunicat remis azi redactiei.

Culmea panglicilor la Focsani - dupa 11 ani, autoritatile locale au reinaugurat inceperea lucrarilor la un bloc ANL

Lucrarile la cele 104 apartamente si garsoniere din strada Brailei au fost abandonate la sfarsitul anului 2004 si au fost reluate abia astazi.

Sindicatele din administratie vor organiza un nou protest pe 27 mai

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) va organiza, in data de 27 mai, un nou miting in Bucuresti, la care spera sa participe minim 3000 de persoane, in cazul in care autoritatile nu vor solutiona revendicarile de la protestele anterioare.

Alegeri locale Moldova. Democratii vor sa castige Primaria Chisinau cu Monica Babuc, actualul ministru al Culturii

Partidul Democrat din Republica Moldova si-a anuntat candidatul la functia de primar al municipiului Chisinau. Este vorba despre Ministrul Culturii, Monica Babuc.

Ion Cristoiu: Cazul Gheorghe Nichita, dovada ca Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016

Despre cazul primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, vorbeste jurnalistul Ion Cristoiu intr-un articol pe blogul personal. Jurnalistul sustine ca prin aceasta actiune, Binomul.

Kievul si separatistii din Ucraina vor relua miercuri negocierile de la Minsk

Ucraina si separatistii prorusi din regiunile Lugansk si Donetk - teatrul unui conflict armat de peste un an - isi vor relua negocierile miercuri la Minsk, pentru a discuta cu privire la modul in care este pus in aplicare acordul de pace din 12 februarie, transmite RIA Novosti.

Puterea BOR asupra libertatii de exprimare: Preotii unei biserici din Capitala vor sa cenzureze o pictura murala din motive religioase (FOTO)

Preotii de la Biserica Sfantul Gheorghe, deranjati de un graffiti aparut pe o cladire din Bucuresti, s-au plans mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane ca pictura este tulburatoare si neortodoxa. Pictura ce-l.

Un functionar APIA a fost gasit incompatibil de catre ANI dupa participarea la alegerile locale din 2012 din comuna Moeciu

Un functionar public din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura - Centrul Judetean Brasov a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate, potrivit unui comunicat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )