Libnet.ro
UNICEF

20:00

Autoritatile propun amenzi drastice pentru soferii care transporta autostopisti pe bani

Antena3 Antena3,
Autoritatile propun amenzi drastice pentru soferii care transporta autostopisti pe bani

Daca obisnuiti sa luati in masina oameni care fac autostopul si le luati bani pentru asta, puteti fi buni de plata. Oficialii din Ministerul Transporturilor au propus un proiect de lege care prevede amenzi. continuă pe Antena3

Adio, nene! Autoritatile propun amenzi drastice pentru soferii care transporta autostopisti pe bani

Daca obisnuiti sa luati in masina oameni care fac autostopul si le luati bani pentru asta, puteti fi buni de plata. Oficialii din Ministerul Transporturilor au propus un proiect de lege care prevede amenzi.

Amenzi de pana la 5.000 de lei pentru soferii care iau autostopisti.

Lovitura dura pentru soferii care transporta persoane la ocazie. Daca nu au autorizatie, risca amenzi de 1. 000 lei, potrivit unui proiect de OUG initiat de Ministerul Transporturilor, care argumenteaza ca aceste practici ilicite afecteaza activitatea firmelor autorizate, bugetul de stat si siguranta circulatiei. Proiectul de OUG vizeaza completarea Legii 38/2003, care reglementeaza autorizarea, organizarea, atribuirea gestiunii si controlul efectuarii serviciilor de transport in .

Guvernul vrea sa introduca amenzi de pana la 5.000 de lei pentru soferii care iau autostopisti. Adio, Ia-ma, nene?

Soferii care transporta autostopisti risca amenzi cuprinse intre 1. 000 si 5. 000 de lei, daca Guvernul va aproba un proiect de ordonanta de urgenta publicat de Ministerul Transporturilor. Potrivit proiectului de ordonanta, practica autostopului afecteaza profund activitatea intreprinderilor autorizate si mediul concurential, avand un impact negativ inclusiv asupra bugetului de stat. Proiectul nu prevede, insa, si modul in care va fi controlata aceasta activitate. Proiectul ordonantei de urgenta se afla in dezbatere publica pana la data 23 decembrie. Descarca din articol proiectul de ordonanta de urgenta si motivele introducerii lui .

Amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei pentru soferii care iau autostopisti, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Transporturilor

Un nou proiect de ordonanta de urgenta publicat de Ministerul Transporturilor si pus in dezbatere publica propune amenzi intre 1. 000 si 5. 000 de lei pentru soferii care transporta autostopisti. Potrivit.

Inca o ineptie: amenzi pentru soferii care iau autostopisti in masina

Soferii care transporta persoane la ocazie, fara autorizatie, risca amenzi de 1. 000 lei, potrivit unui proiect de OUG initiat de Ministerul Transporturilor, care argumenteaza ca aceste practici ilicite afecteaza.

Zeci de amenzi pentru soferii bucuresteni.

Politistii au dat zeci de amenzi soferilor bucuresteni care au incalcat codul rutier. Actiunea s-a desfasurat in noaptea de vineri spre sambata. Brigada de politie Bucuresti a facut o razie pe strazile Capitalei pentru a-i prinde pe soferii care conduc bauti. Au decoperit ina soferi care aveau defectiuni tehnice la masini, treceau pe rosu, nu acordau prioritate sau circulau cu viteza prea mare. Au gasit si cativa soferi care aveau o alcolemie mai mare decat cea legal admisa.

VIDEO. Zeci de amenzi pentru soferii bucuresteni.

Politistii au dat zeci de amenzi soferilor bucuresteni care au incalcat codul rutier. Actiunea s-a desfasurat in noaptea de vineri spre sambata. Brigada de politie Bucuresti a facut o razie pe strazile Capitalei pentru a-i prinde pe soferii care conduc bauti. Au decoperit ina soferi care aveau defectiuni tehnice la masini, treceau pe rosu, nu acordau prioritate sau circulau cu viteza prea mare. // Au gasit si cativa soferi care aveau o alcolemie mai mare decat cea legal .

UPDATE: Avionul care transporta sicriul cu trupul lui Nelson Mandela a ajuns la destinatie

UPDATE:Avionul militar care transporta corpul fostului presedinte sud-african Nelson mandela a sosit sambata, la ora locala 13. 40 si ora Romaniei) pe micul aeroport de la Mthatha sud), in provincia natal.

Avionul care transporta sicriul cu trupul lui Nelson Mandela a plecat spre Qunu

Avionul care transporta sicriul cu corpul neinsufletit al lui Nelson Mandela a decolat sambata la pranz 12. 00, ora Romaniei) de pe aeroportul militar Waterkloof catre Qunu, satul copilariei acestuia, unde fost.

Soferii care iau autostopisti ar putea primi amenzi de pana la 5.000 de lei

Soferii care transporta autostopisti ar putea primi sanctiuni cuprinse intre 1. 000 si 5. 000 de lei daca Guvernul va aproba un proiect de ordonanta de Urgenta publicat de Ministerul Transporturilor. Acest proiect se afla in dezbatere publica pana pe 23 decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )