Libnet.ro
UNICEF

17:45

Autoritatile romane au cerut de la Facebook date despre 36 de utilizatori ai retelei de socializare

B1 B1,
Autoritatile romane au cerut de la Facebook date despre 36 de utilizatori ai retelei de socializare

Romania a cerut in primul semestru al acestui an date despre 36 de utilizatori ai retelei de socializare Facebook. Potrivit unui raport publicat de Facebook, compania a primit cereri de date despre utilizatori de la. continuă pe B1

Autoritatile romane au cerut de la Facebook date despre 36 de utilizatori, se arata intr-un raport special al companiei

Facebook a publicat in premiera un raport in care cuprinde numarul total de cereri de date despre utilizatori primite de la guvernele din 74 de tari, iar Romania este si ea prezenta, autoritatile de la noi solicitand date despre 36 de useri. Pe plan mondial, Facebook a primit in semestrul intai din 2013 cereri despre 38. 000 de useri Facebook, datele fiind folosite in diverse anchete, mai ales legate de furturi si rapiri.

Autoritatile romane au cerut, in primul semestru, de la Facebook date despre 36 de utilizatori

Autoritatile noastre au solicitat, in primele sase luni ale anului, de la Facebook date despre 36 de utilizatori, se arata intr-un raport al retelei de socializare.

Facebook: Romania a cerut informatii despre 36 de conturi.

Autoritatile romane au formulat 16 solicitari de informatii catre Facebook privind 36 de utilizatori ai retelei de socializare, in primele sase luni ale acestui an, potrivit unui raport al companiei dat publicitatii marti si preluat de Mediafax. Facebook a facut public primul raport global privind cererile de informatii primite din partea statelor - Global Government Requests Report -, referitor la perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2013. In raport sunt enumerate tarile care au solicitat .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )