Libnet.ro
UNICEF

14:30

Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a retras pentru a deveni jucator profesionist de FIFA (VIDEO)

B1 B1,
Autorul celui mai frumos gol din 2015 s-a retras pentru a deveni jucator profesionist de FIFA (VIDEO)

Fotbalistul Wendell Lira a devenit cunoscut dupa ce anul trecut l-a invins pe Lionel Messi si a castigat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol marcat in 2015. Dezamagit de. continuă pe B1

Blizzard a construit o statuie masiva a celui mai cunoscut personaj din Warcraft

Cei de la Blizzard au plasat o statuie a lui Arthas Menethil in Taiwan. Blizzard a sarbatorit in acest 25 de ani de la infiintare, iar cu aceasta ocazie, in Taiwan a fost ridicata o statuie gigantica a unuia dintre cele mai cunoscute personaje din universul Warcraft. Este vorba despre Arthas Menethil, printul din Lordaeron.

Ultimele repetitii inaintea startului celui mai asteptat show aviatic: BIAS 2016. Urmareste la Antena 3 cele mai spectaculoase evolutii

Cei mai buni piloti de la BIAS 2016 fac ultimele repetitii inaintea celui mai mare show aerian din Romania. Spectacolul va avea loc maine, incepand cu ora 10, pe Aeroportul Baneasa,.

VIDEO+FOTO. Jai, cel mai mare tigru din India, a disparut. Autoritatile sunt ingrijorate

Cel mai celebru tigru din India, Jai, care poarta numele unui cunoscut personaj de la Bollywood, este dat disparut de trei luni, lucru care explica uriasele operatiuni de cautare si ingrijorarea a milioane de fani ai lui, transmite vineri AFP, preluata de Agerpres.

Isteria Pokemon Go. Tot mai multi parinti din SUA isi boteaza copiii cu nume de pokemoni

Din ce in ce mai multi parinti din Statele Unite ale Americii isi boteaza copiii cu numele unor personaje din jocul Pokemon Go, potrivit agerpres. ro. Parintii cauta mereu sa se inspire din.

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar are un secret rusinos

Este unul dintre cei mai mari catei din lume, dar Major, din rasa Marele Danez, are o mare problema. Pe cat e de inalt, pe atata este de fricos.

Asfaltare in timp record: Cea mai importanta strada din Moscova a fost refacuta in doar 24 de ore (VIDEO)

Astfaltare in timp record pe cea mai importanta strada din Moscova. Strada Tverskaia din capitala Rusiei a fost inchisa pentru reconstructie in cadrul unui proiect denumit Strada mea,.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni

Pretul futures al petrolului a scazut, saptamana aceasta, pe piata din SUA, pana la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, dupa aparitia informatiei potrivit careia producatorii de profil si-au extins activitatile de forare pentru a patra saptamana la rand, in contextul in care pe piata exista supraoferta.

Petrolul Brent: Pretul a atins cel mai redus nivel din luna mai

Petrolul Brent a inregistrat un pret in scadere la aproape 44 dolari pe baril , cel mai redus nivel din luna mai, din cauza temerilor ca echilibrarea cererii va fi intarziata de supraoferta care se mentine in piata, transmite Reuters, conform News. ro.

Misterul celui mai pretios colier dacic din aur, traficat pe piata neagra. Cum a fost recuperat tezaurul antic din Capalna

Unul dintre cele mai faimoase tezaure dacice recuperate in ultimii ani de autoritatile romane, dupa ce a fost vandut pe piata neagra a antichitatilor, a fost colier de aur cu pandantive si perechea de cercei din aur, furate din cetatea de la Capalna. Timp de aproape un deceniu, bijuteria antica a fost plimbata din mana in mana de traficantii de artefacte.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )