Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autospeciale de supraveghere cu termoviziune, din fonduri europene, pentru Politia de Frontiera

România Liberă România Liberă,
Autospeciale de supraveghere cu termoviziune, din fonduri europene, pentru Politia de Frontiera

Preocuparea permanenta a Ministerului Afacerilor Interne de a asigura securizarea granitelor externe. continuă pe România Liberă

MAI: Primele 26 de autospeciale de supraveghere cu termoviziune vor intra in dotarea Politiei de Frontiera pana la sfarsitul lunii septembrie FOTO

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a precizat ca primele 26 de autospeciale de supraveghere cu termoviziune vor intra in dotarea Politiei de Frontiera pana la sfarsitul lunii septembrie, iar celelalte 24 - pana la finalul acestui an. Valoarea contractului este de 10. 000 euro, finantarea fiind din fonduri externe nerambursabile.

Cum arata masinile Dacia Duster pentru Politia Romana. Primele imagini

Au venit noile masini Dacia Duster pentru Politia Romana! Iata primele imagini cu automobilele! Care sunt dotarile si ce parere au romanii despre achizitiile Politiei Romane? Noile Dacia Duster pentru Politia Romana. Cum arata vehiculele? Politistii se vor putea bucura acum de noi vehicule pentru patrule. Noile Dacia Duster au ajuns deja in posesia oamenilor .

Unii voluntari s-au retras din studiul clinic pentru un vaccin destinat Covid-19, dupa incidentul de la AstraZeneca

Unii voluntari s-au retras din studiul clinic pentru un vaccin destinat Covid-19 al Johnson and Johnson din Spania, dupa temerile provocate de efectele secundare aparute la un participant in studiul clinic pentru vaccinul dezvoltat de AstraZeneca, a declarat marti investigatorul sef al programului din Spania.

Fonduri europene de 1-5 milioane Euro pentru firme IT. Domeniile si conditiile din Programul de digitalizare a IMM

Programul de digitalizare a IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile de 150 de milioane de euro, a mai avansat putin: zilele trecute s-au publicat in Monitorul Oficial schemele de ajutor de stat si de minimis, cu conditiile de finantare si codurile CAEN eligibile pentru partea destinata firmelor IT.

500.000 DE EURO FONDURI EUROPENE: Prima Scoala de aplicatori din domeniul pardoselilor sintetice si hidroizolatiilor din Romania

EMS Floor Group deschide la Turda prima Scoala de aplicatori in domeniul pardoselilor sintetice si hidroizolatiilor, cu finantare europeana. in cadrul scolii, 185 de elevi inscrisi la liceu, scoala profesionala sau postliceala, proveniti din zone defavorizate din regiunea Nord-Vest, se vor putea specializa intr-o meserie noua. Proiectul include parteneriate cu unitatile de invatamant din care provin cursantii, conform unui comunicat trimis redactiei.

CORONAVIRUS |Mai multi voluntari s-au retras din studiul clinic pentru vaccinul anti-COVID-19 al Johnson Johnson, speriati de problemele aparute la testarea vaccinului AstraZeneca

Efectele secundare aparute in cazul unui participant la studiu clinic pentru vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de compania farmaceutica britanica AstraZeneca provoaca ingrijorare in randul voluntarilor care iau pa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )