Libnet.ro
UNICEF

06:45

Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, finantata de Uniunea Europeana. Suma alocata este de de 246 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, finantata de Uniunea Europeana. Suma alocata este de de 246 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea proiectului referitor la Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, a anuntat comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana va finanta Autostrada Campia Turzii - Targu Mures

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea proiectului referitor la Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, a anuntat comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu. Din toate consultarile .

Comisia Europeana a aprobat finantarea sectiunii de autostrada Targu Mures Campia Turzii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat o finantare de peste 246 milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru constructia sectiunii de autostrada ce leaga localitatile Tirgu Mures, Ogra si Campia Turzii, din Romania.

Romania, in fata unui paradox: rata somajului e printre cele mai mici din Uniunea Europeana cu toate ca sunt putine locuri de munca

Romania se afla in fata unui paradox, arata cele mai recente statistici ale Eurostat. Concret, desi tara noastra inregistreaza una dintre cele mai mici rate ale somajului din Uniunea Europeana, si locurile de munca sunt putine.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )