Libnet.ro
UNICEF

14:00

O autostrada din Romania va fi demolata si refacuta. Cine plateste?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O autostrada din Romania va fi demolata si refacuta. Cine plateste?

Directia de Calitate din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a constatat abateri grave in ceea ce priveste respectarea proiectului de executie aprobat pentru Autostrada Orastie - Sibiu si dispune demolarea. continuă pe Wall-Street Ro

intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este nicio diferenta

Intre consumatorul informat de vin din Romania si cel european nu este absolut nicio diferenta, este de parere Catalin Paduraru, ambasador al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania ADAR).

Masa rotunda privind piata unica digitala din Romania

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza, luni, o masa rotunda cu tema Piata unica digitala in Romania, in cadrul careia va fi prezentat contextul general al actiunilor Comisiei Juncker.

VIDEO Orasul din Romania care a fost ruinat de grupari criminale, in complicitate cu politicienii. Semnalul de alarma venit din SUA

Exista, in Romania, un oras construit in jurul unui combinat: Onesti. Acolo, istoria ultimilor 25 de ani a fost una a schimbarilor dramatice pentru comunitate. Personaje controversate au pus pe butuci una, dintre cele mai mari rafinarii romanesti: Rafo.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )