Libnet.ro
UNICEF

17:45

Autostrada A2 Lehliu-Fetesti si cinci drumuri nationale din estul si sud-estul tarii sunt inchise

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada A2 Lehliu-Fetesti si cinci drumuri nationale din estul si sud-estul tarii sunt inchise

Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti, si cinci drumuri nationale din trei judete din estul si sud-estul tarii sunt in continuare inchise, marti, din cauza zapezii. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrada A2 si 18 drumuri nationale din zece judete, in continuare inchise din cauza vremii

Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti, si 18 drumuri nationale din zece judete din estul si sud-estul tarii sunt in continuare inchise, luni, din cauza zapezii si a viscolului.

Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si drumuri nationale din 4 judete, inchise din cauza zapezii

Autostrada A2, sectorul Bucuresti - Fetesti, drumurile nationale DN 2, DN 2C, DN 2B, DN 22 - din judetul Buzau, DN 5B - in Giurgiu, DN 23B, DN 2M - in Vrancea si DN 41- in judetul Calarasi sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului.

Autostrada A2 si opt drumuri judetene din tara, inchise din cauza ninsorii

Circulatia rutiera pe tronsonul de autostrada A2 a fost inchisa, duminica, din cauza ninsorii si a viscolului puternic, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

INFOTRAFIC: Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 16 drumuri nationale, inchise din cauza zapezii

Circulatia este oprita, duminica dupa-amiaza, atat Autostrada A2, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti, cat si pe 16 drumuri nationale din Braila, Buzau, Constanta, Ialomita si Calarasi, potrivit ultimei situatii transmise de Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Autostrada A2 si 5 drumuri nationale, inchise partial din cauza zapezii. Manevrele in porturile de la Marea Neagra au fost reluate

Ora 15:00 Autostrada A2 si 5 drumuri nationale sunt inchise partial marti dupa-amiaza dimineata din cauza ninsorii, iar manevrele in porturile de la Marea Neagra, suspendate din cauza vantului puternic, au fost reluate. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Lehliu-Gara-Drajna, in ambele sensuri. Autovehiculele circula in coloana, insotite de echipaje de politie rutiera. Tronsonul Drajna - Fetesti inca este inchis pe sensul de mers catre Bucuresti, dar a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Drajna- Fetesti, pe sensul de mers catre Constanta.

LIVETEXT Autostrada A2 si 6 drumuri nationale, inchise partial din cauza zapezii. Manevrele in porturile de la Marea Neagra sunt suspendate

Autostrada A2 si 6 drumuri nationale sunt inchise marti dimineata din cauza ninsorii, iar manevrele in porturile de la Marea Neagra sunt suspendate din cauza vantului puternic. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca este in continuare inchis tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2. Pe sectorul Bucuresti - Lehliu, deschis circulatiei, vizibilitatea este redusa, din cauza cetii, la aproximativ 100 de metri.

Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si drumuri nationale din 4 judete, inchise din cauza zapezii

Autostrada A2, sectorul Bucuresti - Fetesti, drumurile nationale DN 2, DN 2C, DN 2B, DN 22 - din judetul Buzau, DN 5B - in Giurgiu, DN 23B, DN 2M - in Vrancea si DN 41- in judetul Calarasi sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului.

Autostrada A2 si opt drumuri judetene din tara, inchise din cauza ninsorii

ACTUALIZARE 14:39 CNADR anunta inchiderea circulatiei rutiere pe Centura Bucuresti CNADR anunta participantii la trafic ca din cauza ninsorii si a viscolului puternic, vizibilitatea pe drumul national DN 4, km 7+564 - km 20+100, intre Centura Bucuresti - Frumusani, este sub 25 de metri. Astfel, CNADNR SA, impreuna cu Politia Rutiera, pentru siguranta participantilor la trafic, a dispus inchiderea circulatiei rutiere pe acest sector de drum, potrivit unui comunicat de presa al companiei. *ACTUALIZARE 14:16 Utilaje de deszapezire relocate de la Timisoara, Cluj si Brasov, pentru interventii in sudul si sud-estul tarii *ACTUALIZARE 14:00 IGPF: Drumurile spre si dinspre Ruse si Vidin, inchise temporar pentru autovehiculele de peste 10 tone *ACTUALIZARE 12:13 Circulatia rutiera pe alte trei drumuri judetene a fost inchisa duminica.

Patru drumuri nationale din judetul Buzau au fost inchise din cauza viscolului puternic

Codul portocaliu de vreme rea, instituit pe raza judetului Buzau, vine cu restrictii privind traficul rutier. Conform datelor Centrului Infotrafic, Buzaul are cele mai multe drumuri nationale inchise, respectiv patru, urmat de Vrancea, cu doua, si Giurgiu, cu unul.

Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna

ACTUALIZARE 17:46 Trei sectoare de drumuri nationale mai sunt inchise in prezent, respectiv DN 22A, intre localitatile Cataloi si Nicolae Balcescu, DN 22F, intre Horia si Nalbant, DN 3, intre Ostrov si Baneasa, precum si autostrada A2, intre Fetesti si Drajna, calea II, transmite un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )