Libnet.ro
UNICEF

11:00

Autostrada Lugoj - Deva. CNAIR comanda investigatii geotehnice pe Lotul 3, deschis in 2019, cu restrictii

Adevărul Adevărul,
Autostrada Lugoj - Deva. CNAIR comanda investigatii geotehnice pe Lotul 3, deschis in 2019, cu restrictii

Autostrada Lugoj - Deva. CNAIR comanda investigatii geotehnice pe Lotul 3, deschis cu restrictii in 2019. Contractul are o valoare de circa 1,65 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Autostrada Lugoj - Deva. Ce se intampla pe lotul tunelurilor pentru ursi, estimat la 300 de milioane de euro

Doar zece kilometri au ramas nerealizati din Autostrada Lugoj - Deva, respectiv sectorul Holdea - Margina, pe care vor fi construite doua ecoducte.

Asociatia Pro Infrastructura: Tunelurile forate sunt singura solutie fezabila pe traseul Margina-Holdea. Romania risca sa piarda toti banii europeni folositi pe toata Autostrada Lugoj-Deva

In sfarsit, dupa 6 ani de tergiversari, balbe, minciuni si fuga de responsabilitate, CNAIR decide sa faca fix ceea ce am cerut noi si specialistii in tot acest timp: construirea celebrelor tuneluri pentru ursi de pe Autostrada A1 Lugoj-Deva impuse de acordul de mediu revizuit, anunta Asociatia Pro Infrastructura. Chiar si-asa, in cazul in care traficul nu va fi deschis pana in 2023, macar pe un sens, Romania risca sa piarda toti banii europeni folositi pe toata Autostrada Lugoj-Deva.

Accident pe Autostrada A1 Deva - Sibiu, produs de soferul unui autotren. Traficul a fost blocat

Traficul rutier pe Autostrada A1 Deva Sibiu a fost restrictionat, joi, in zona orasului Simeria, in urma unui accident produs de soferul unui autotren.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )