Libnet.ro
UNICEF

19:45

Autostrada Nadlac-Arad se va finaliza datorita asocierii Astaldi-Max Boegl: costurile ajung la 25 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada Nadlac-Arad se va finaliza datorita asocierii Astaldi-Max Boegl: costurile ajung la 25 mil. euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, cu TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrada Nadlac-Arad se va finaliza datorita asocierii Astaldi-Max Boegl: costurile celui de-al doilea lot ajung la 25 mil. euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, cu TVA.

Se reiau lucrarile la Autostrada Nadlac - Arad pe Tronsonul 2

Contractul de Proiectare si Executie Autostrada Nadlac Arad si Drum de legatura, Lotul 2, km 22+218 km 38+882 pentru remedierea lucrarilor existente si finalizarea lucrarilor ramase de executat a fost semnat, vineri, de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si Asocierea Astaldi SpA Max Boegl Romania SRL.

VIDEO Autostrada Nadlac - Arad vazuta de sus. Lotul intai, aproape de final

Lucrarile la lotul intai al Autostrazii Nadlac-Arad sunt aproape de final. Acest lucru se poate vedea si dintr-un filmulet postat pe internet in urma cu cateva zile.

Se reiau lucrarile la Autostrada Nadlac - Arad pe Tronsonul 2

CNADNR anunta ca astazi a fost semnat contractul pentru remedierea lucrarilor existente si finalizarea lucrarilor ramase de executat la autostrada Nadlac - Ara, Tronsonul 2, potrivit unui comunicat al institutiei.

Astaldi-Max Boegl va finaliza lucrarile la lotul 2 al autostrazii Nadlac-Arad

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, 25,1 milioane de euro) cu TVA.

Primele vesti bune de la autostrazi. A fost semnat contractul pentru finalizarea Lotului 2 din autostrada Nadlac- Arad si exista sanse pentru inaugurarea Lotului 1 pana la granita cu Ungaria pana la finalul anului

Contractul pentru remedierea si finalizarea lucrarilor la cei 16 ,7 km din Lotul 2 al autostrazii Arad - Nadlac plus drum de legatura) a fost semnat de catre Compania de Autostrazi cu asocierea Astaldi - Max Boegl. Vorbim de acelasi constructor ca pe Lotul 1 Nadlac-Arad, un lot aproape finalizat, dar care nu ar fi putut fi inaugurat anul acesta din cauza ca drumul de legatura si nodul rutier necesar era parte din contractul pentru Lotul 2. Astfel, vestea semnarii contractului pentru Lotul 2 in valoare de circa 90 de milioane de lei aduce sperante ca macar cei 22 de km de pe Lotul 1 Arad - Nadlac sa fie deschisi circulatiei anul acesta.

Asocierea Astaldi-Max Boegl va finaliza lotul 2 al autostrazii Nadlac-Arad, pentru 25 mil.euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, 25,1 milioane de euro) cu TVA, informeaza.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )