Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autostrada Soarelui a fost blocata,dupa ce o masina a luat foc - FOTO

Antena3 Antena3,
Autostrada Soarelui a fost blocata,dupa ce o masina a luat foc - FOTO

Circulatia rutiera pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost intrerupta timp de cateva zeci de minute,pe a doua banda la kilometrul 27, in zona localitatii Branesti, judetul Ilfov. Traficul. continuă pe Antena3

Alerta pe Autostrada Soarelui! O masina a luat foc

Traficul pe autostrada Soarelui este perturbat, joi, dupa ce o masina a luat foc. Conform autoritatilor, masina a fost trasa pe banda de urgenta si nu exista victime. Cu toate acestea, traficul se desfaso.

Coloana de masini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui din cauza unei coliziuni in lant. Doua persoane au fost ranite

O coloana de autoturisme de aproximativ 2 kilometri s-a format pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre litoral din cauza unei coliziuni in lant. La kilometrul 194, circulatia este blocata pe banda a doua.

FOTO Transformat intr-un morman de fier vechi. De ce a luat foc in trafic un BMW seria X 5

Un BMW seria X 5 a luat foc joi, 16 august, in timp ce se afla in trafic pe un drum national, din judetul Valcea. Soferul a vazut cum iese fum de sub capota si a tras pe dreapta.

Dezastru pe Autostrada Soarelui! Ce a surprins un sofer pe drum - VIDEO

Un sofer a filmat starea in care se afla Autostrada Soarelui. Barbatul a surprins pietrele sarite din carosabil, sustinand ca mai multi soferi au facut pana din cauza drumului prost. Autostrada.

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui, spre litoral, foarte intensa

Trafiul este foarte intens pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral, in conditiile in care multi romani se duc la mare in minivacanta de Sfanta Maria ce a inceput miercuri.

O masina cu cinci persoane la bord a luat foc in timp ce se deplasa prin Causeni

Un autoturism a fost distrus complet de flacari noaptea trecuta in apropiere de localitatea Carnateni, raionul Causeni. in automobil se aflau cinci persoane, inclusiv un copil de un an, transmite IPN.

Turisti romani EVACUATI la Paris: Hotelul in care se aflau a luat FOC. BILANTUL VICTIMELOR

Zeci de turisti, inclusivi romani, au fost evacuati din Hotelul Best Western Sevres Montparnasse, Paris, din cauza izbucnirii unui incendiu la parterul imobilului. Din cele aproximativ 60 de persoane evacuate,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3148 seconds )