Libnet.ro
UNICEF

18:00

Autostrada Soarelui a fost inchisa in totalitate din cauza viscolului

Adevărul Adevărul,
Autostrada Soarelui a fost inchisa in totalitate din cauza viscolului

Circulatia rutiera pe Autostrada Soarelui a fost inchisa in totalitate, luni seara, din cauza viscolului. Potrivit CNAIR,incepand cu ora 20. 00 a fost inchisa circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, intre Bucuresti si Cernavoda, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic care reduce vizibilitatea. continuă pe Adevărul

Iarna face prapad. Autostrada Soarelui a fost inchisa in totalitate

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost inchisa in totalitate incepand cu ora 20. 00, din cauza vremii nefavorabile, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Iarna face prapad: Autostrada Soarelui a fost inchisa in totalitate. Autovehiculele vor fi evacuate in sistem controlat

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost inchisa in totalitate incepand cu ora 20. 00, din cauza vremii nefavorabile, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Autostrada Soarelui, inchisa in totalitate din cauza viscolului

Circulatia rutiera pe sensul catre Capitala al autostrazii A2 Constanta - Bucuresti a fost oprita la.

Circulatia rutiera inchisa pe Autostrada A2 intre Cernavoda si Constanta din cauza viscolului puternic

Circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostrada cuprins intre Cernavoda si Constanta a fost oprita, luni, dupa ora 16:30, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero. Circulatia se va circula deviat pe DN 22C, intre Cernavoda si Murfatlar, si pe DN 3, intre Murfatlar si Constanta, anunta Compania de Drumuri.

Este ireal! Care sunt temperaturile resimtite de corpul uman din cauza viscolului

Temperaturile resimtite de corpul uman sunt si mai reduse, din cauza viscolului. Potrivit datelor oficiale publicate de Administratia Nationala de Meteorologie, la munte sunt temperaturi resimtite de-a dreptul.

Autostrada A2 a fost inchisa in totalitate pentru circulatia rutiera

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta este inchisa in totalitate, incepand cu ora 20,00, pentru traficul rutier, anunta centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

52 de trenuri au fost anulate din cauza viscolului (VIDEO)

UPDATE: Din cauza conditiilor meteo, numarul trenurilor anulate a ajuns la 52. Cele mai multe sunt in judetul Constanta. De asemenea, au fost anulate garniturile si pe rutele Caracal-Corabia, Rosiori.

Romani blocati de ore intregi pe un aeroport din Roma. Zborurile, anulate din cauza viscolului (VIDEO)

Zeci de romani sunt blocati de ore intregi, pe aeroportul Ciampino din Roma. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, toate zborurile au fost anulate, iar calatorii se calca in picioare si stau la cozi.

37 trenuri au fost anulate din cauza viscolului (VIDEO)

UPDATE: Numarul trenurilor anulate a ajuns la 37, cele mai multe pe rute din sudul tarii, a anuntat Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori, pentru B1 TV. Capitala si 12 judete din sudul si estul.

Doua drumuri din Dolj, inchise din cauza viscolului puternic. Avertizarea de cod portocaliu ar putea sa fie prelungita pana vineri

Drumurile judetene 553 Poiana Mare-Maglavit si 561E Bailesti-Seaca de Camp au fost inchise din cauza viscolului puternic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )