Libnet.ro
UNICEF

15:30

Autostrada Timisoara-Arad ramane inchisa. Trafic ingreunat pe patru drumuri nationale

Antena3 Antena3,
Autostrada Timisoara-Arad ramane inchisa. Trafic ingreunat pe patru drumuri nationale

Circulatia autovehiculelor este in continuare inchisa pe autostrada A1 Timisoara - Arad pentru interventia utilajelor de deszapezire, in timp ce pe patru drumuri nationale din Timis, Mehedinti si Valcea,. continuă pe Antena3

Infotrafic: Circulatia este inchisa pe autostrada Timisoara - Arad

Traficul se desfasoara cu dificultate in unele zone din tara, din cauza conditiilor meteorologice. Circulatia autovehiculelor este inchisa pe autostrada Timisoara - Arad, in vederea facilitarii interventiei utilajelor de deszapezire, potrivit centrului Infotrafic. Traficul rutier este deviat pe vechea ruta DN69). Vezi in articol unde se circula cu dificultate.

Infotrafic: Circulatia este inchisa pe autostrada Timisoara - Arad si Valea Oltului

Traficul se desfasoara cu dificultate in unele zone din tara, din cauza conditiilor meteorologice. Circulatia autovehiculelor este inchisa pe autostrada Timisoara - Arad, in vederea facilitarii interventiei utilajelor de deszapezire, potrivit centrului Infotrafic. Traficul rutier este deviat pe vechea ruta DN69). Vezi in articol unde se circula cu dificultateUPDATE 09. 00 Circulatia rutiera pe DN7 Valea Oltului) este oprita la kilometrul 249 intre Sibiu si Valcea, din cauza unui TIR care a derapat. Nu s-au inregistrat victime.

Autostrada Timisoara - Arad, inchisa din cauza ninsorii

Autostrada Timisoara - Arad a fost inchisa cel putin pana la ora 20:30 din cauza ninsorii cazute in ultimele ore. Autoritatile au luat aceasta hotarare pentru ca partea carosabila sa poata fi curatata, dar si pentru ca in acea zona urmeaza sa inceapa viscolul.

Ninsoarea creeaza probleme in trafic. Autostrada A1, in continuare inchisa. Vezi care este situatia drumurilor si cum va fi vremea in zilele care urmeaza

Ninsoarea si viscolul au ingreunat circulatia pe mai multe drumuri din tara. Autostrada Arad-Timisoara a fost inchisa traficului timp de 5 ore pentru ca utilajele de deszapezire sa intervina. Si in Capitala prima.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )