Libnet.ro
UNICEF

14:00

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza viscolului. Situatia drumurilor blocate din cauza viscolului, la ora 20.00

România Liberă România Liberă,
Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza viscolului. Situatia drumurilor blocate din cauza viscolului, la ora 20.00

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si autostrada A4 Ovidiu - Agigea au fost inchise, marti seara, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe România Liberă

Drumuri nationale inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit, marti dupa-amiaza, pe drumul national DN) 41, in judetul Giurgiu, din cauza viscolului. La ora transmiterii acestei stiri sunt inchise circulatiei artere din trei judete.

6 Drumuri Nationale, inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit astazi dupa-amiaza pe sase Drumuri Nationale din judetele Calarasi, Constanta si Giurgiu, din cauza viscolului, deoarece vizibilitatea este redusa, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) prin intermediul unor comunicate de presa.

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza zapezii si a viscolului: Pentru ce alte drumuri nationale a fost luata aceeasi masura

ANM a prelungit codul galben de viscol pana miercuri la ora 10, in judetele Caras-Severin, Calarasi si Constanta. Vremea rea creeaza din nou probleme in trafic, marti seara fiid.

Situatia drumurilor: 6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta, inchise din cauza viscolului

6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta au fost inchise marti din cauza viscolului, anunta Agerpres, citand Biroul de presa al IGPR. In Judetul Calarasi au fost inchise DN4, la limita judetului Ilfov cu Oltenita, precum si DN3, in zona Calarasi - Lehliu. In judetul Ilfov este inchis DN4 pe sensul catre Calarasi de la Soseaua de Centura, iar in judetul Giurgiu a fost inchis DN5B Giurgiu - Ghimpati.

Circulatie ingreunata din cauza viscolului pe autostrazile A2 si A3

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, marti dimineata, pe autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti si A2 Bucuresti - Constanta, din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul auto este intrerupt pe DN3 Calarasi-Lehliu.

Circulatie ingreunata din cauza viscolului pe autostrazile A2 si A3. Sapte trenuri anulate

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, marti dimineata, pe autostrazile A3 Bucuresti - Ploiesti si A2 Bucuresti - Constanta, din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. CFR Calatori a anulat sapte trenuri.

Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, inchisa din cauza viscolului

Circulatia rutiera este oprita pe A2 Bucuresti- Constanta, incepand cu ora 19. 00, din cauza viscolului, informeaza Centrul Infotrafic Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Trafic reluat pe autostrazile A4 si A2, tronsonul Fetesti-Constanta (infotrafic)

UPDATE 23:00 Traficul a fost reluat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, precum si pe A4 Ovidiu - Agigea, pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane. UPDATE 00:30 Traficul a fost restrictionat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind foarte scazuta.

UPDATE. Viscolul aduce din nou probleme soferilor. Situatia drumurilor blocate, la ora 20.00. Traficul la Vama Ruse este restrictionat pentru autovehiculele de mare tonaj

Drumuri blocate in ziua de marti. Traficul rutier din dimineata de marti, 17 ianuarie, este blocat pe DN3 intre Calarasi si Lehliu din cauza conditiilor meteo vitrege. Anuntul a fost transmis de catre Politia Romana, care a adpugat mai multe informatii despre starea drumurilor.

UPDATE. Viscolul aduce din nou probleme in trafic. Situatia drumurilor blocate, la ora 18.00

Drumuri blocate in ziua de marti. Traficul rutier din dimineata de marti, 17 ianuarie, este blocat pe DN3 intre Calarasi si Lehliu din cauza conditiilor meteo vitrege. Anuntul a fost transmis de catre Politia Romana, care a adpugat mai multe informatii despre starea drumurilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )