Libnet.ro
UNICEF

01:05

De la avangarda la modernism licitatie publica Goldart - joi, 28 iulie, 2016, ora 19:00

România Liberă România Liberă,
De la avangarda la modernism licitatie publica Goldart - joi, 28 iulie, 2016, ora 19:00

Licitatia Goldart dedicata avangardei de joi, 28 iulie, ora 19:00, dar si miscarilor literare ce au urmat acesteia - influenta politicii si socialului asupra literaturii, fotografia si manipularea prin imagine, artisti ai vremii care au ales sa se implice in social, altii care au ramas izolati in universul lor. continuă pe România Liberă

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Legea privind regimul infrastructurii fizice a retelelor intra in vigoare din 28 iulie

Legea nr. 159/2016 privind regimul infrastructurii fizice a retelelor de comunicatii electronice, care clarifica si stabileste noi reguli pe baza carora furnizorii vor avea acces pe proprietatea publica sau privata pentru a construi retelele de comunicatii va intra in vigoare la data de 28 iulie 2016, informeaza Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), prin intermediul unui comunicat de presa, publicat pe site-ul institutiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )