Libnet.ro
UNICEF

11:45

Avantaj mare pentru romani. Apare Monitorul preturilor la alimente. Iata tot ce trebuie sa stii

Antena3 Antena3,
Avantaj mare pentru romani. Apare Monitorul preturilor la alimente. Iata tot ce trebuie sa stii

In curand va fi lansat si Monitorul preturilor la alimente, dupa cel pentru carburanti, anunta Consiliul Concurentei. Din 15 octombrie, vom putea compara de acasa, de pe un calculator sau de pe un telefonul. continuă pe Antena3

Bogdan Chiritoiu (Consiliul Concurentei): Monitorul preturilor la alimente va fi lansat pe 15 octombrie; in total avem 30.000 de sortimente prezente in acest comparator

Monitorul preturilor la alimente va fi lansat pe 15 octombrie, iar consumatorii vor putea compara preturile pentru 30. 000 de sortimente in lanturile de magazine existente in Romania, a declarat, sambata, pentru Agerpres, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Consiliul Concurentei anunta ca lanseaza Monitorul preturilor la alimente pe 15 octombrie. Vor putea fi comparata preturile a peste 30.000 de sortimente

Presedintele Consiliului Concurentei Bogdan Chiritoiu a anuntat sambata ca pe 15 octombrie va fi lansat Monitorul preturilor la alimente. Cu ajutorul acestuia, consumatorii vor putea compara preturile a 30. 000 de sortimente in lanturile de magazine din Romania.

BOGDAN CHIRITOIU: Monitorul preturilor la alimente va fi lansat pe 15 octombrie

Monitorul preturilor la alimente va fi lansat pe 15 octombrie, iar consumatorii vor putea compara preturile pentru 30. 000 de sortimente in lanturile de magazine existente in tara noastra, a declarat, sambata, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu.

Iohannis, dupa ce Dancila i-a propus noi ministri interimari: Actiunile premierului genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani. Este fara echivoc ca trebuie sa se prezinte in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis noi propuneri de ministri interimari, seful statului spunand ca actiunile acesteia genereaza grave blocaje cu consecinte negative pentru romani. El afirma ca Dancila ii cere sa incalce Legea fundamentala, solicitand numirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educatiei si este fara echivoc ca premierul trebuie sa se prezinte in Parlament.

Raport devastator pentru romani: Prea saraci ca sa ne tratam

Jumatate de milion de romani au renuntat la a mai obtine ingrijire medicala in 2018 intrucat considerau ca nu-si mai permit acest lucru, releva Monitorul Oficial, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung.

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! Primesti bani de la ANAF in fiecare luna! VEZI AICI tot ce ai de facut!

Vesti excelente pentru acesti romani! ANAF a facut anuntul pe care multi il asteptau, conform Capital. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela Radulescu cu Dani Otil! intreaga Romanie.

VESTI PROASTE pentru ROMANI: FARA ZILE LIBERE de SARBATORILE LEGALE!

Vesti proaste pentru bugetari! Pana de Craciun, nu o sa mai aiba parte de nicio minivacanta. Atat Sfantul Andrei, cat si Ziua Nationala a Romaniei pica in zile de weekend, care sunt, oricum, zile nelu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )