Libnet.ro
UNICEF

01:06

Avarie in Capitala: Mai multe cartiere, fara caldura si apa calda

România Liberă România Liberă,
Avarie in Capitala: Mai multe cartiere, fara caldura si apa calda

Agentul termic pentru incalzire si apa calda nu poate fi furnizat la parametrii normali, vineri seara, in mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 5 si 6 din Capitala, din cauza unei avarii la CET Grozavesti, informeaza Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET). continuă pe România Liberă

RADET: Probleme la furnizarea caldurii si apei calde in mai multe zone din Bucuresti, din cauza unei avarii

Agentul termic pentru apa calda de consum si incalzire va fi furnizat la parametri scazuti in mai multe zone ale Capitalei, dupa o avarie la Electrocentrale Bucuresti, in incinta CET Grozavesti, anunta.

Mai multe cutremure au provocat panica in Italia, dar nu s-au inregistrat victime

Mai multe seisme s-au produs vineri dimineata in regiunea orasului italian Florenta, cel mai puternic avand magnitudinea de 4,1, iar mai multe persoane au iesit pe strazi, desi nu au fost semnalate victime sau pagube, relateaza AFP.

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, fiind afectate inclusiv autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Constanta. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cum s-a impartit ciolanul intre Ponta si Tariceanu: Mai multe companii si institutii, trecute de la un minister la altul

Intrarea Partidului Liberal Reformator condus de catre Calin Popescu Tariceanu, in Cabinetul Ponta IV nu s-a lasat cu urmari doar in privinta posturilor de ministri, ci si a structurii Executivului, mai multe.

Virusul Ebola a facut peste 6.900 de victime, cele mai multe in vestul Africii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat un nou bilant al deceselor cauzate de virusul Ebola. Peste 6. 900 de persoane au fost rapuse de virusul febrei hemoragice, cele mai multe provenind din vestul Africii, atentioneaza expertii.

Arsenie Boca, omul lui Dumnezeu, Cenaclul Flacara, Mari actori romani: Mai multe documentare de exceptie difuzate in aceasta perioada de B1 TV

B1 TV va propune in urmatoarea perioada mai multe documentare de exceptie, care scot la iveala informatii si imagini mai putin stiute despre o perioada importanta din istoria Romaniei. Veti afla povesti su.

METEO Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, joi, sub Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Studiu: Apple vinde mai multe telefoane, Samsung pierde teren masiv

Un studiu recent al celor de la Gartner confirma un trend inceput in urma cu mai bine de jumatate de an: Samsung se duce in jos si Apple vinde mai multe telefoane. Cu pasi repezi, piata telefoanelor inteligente incepe sa devina guvernata de companii chinezesti, chiar daca Samsung si Apple fac eforturi majore pentru a-si mentine relevanta intr-un sector extrem de volatil. Cel mai recent studiu al celor de la Gartner pentru piata de smartphone-uri, pe trimestrul trei al acestui [].

Lacul Siughiol, cimitir de epave. Pe fundul apei zac mai multe aparate de lupta nemtesti, dar si ambarcatiuni din zilele noastre

Pe fundul lacului Siutghiol din Mamaia zac mai multe epave de hidroavioane nemtesti, dar si de barci scufundate din cauza curentilor.

ANOFM: Orasele unde se gasesc cele mai multe locuri de munca

Aproape 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Ilfov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )