Libnet.ro
UNICEF

12:00

Avcoatul Poporului solicita date despre sezonierii din Germania

România Liberă România Liberă,
Avcoatul Poporului solicita date despre sezonierii din Germania

Avocatul Poporului a trimis scrisori ministrului federal al Muncii din Germania, Hubertus Heil, si p. continuă pe România Liberă

Avocatul Poporului solicita autoritatilor sa linisteasca populatia

Avocatul Poporului solicita autoritatilor sa linisteasca populatia si sa dea asigurari ca masuri pre.

Avocatul Poporului solicita autoritatilor sa linisteasca populatia cu privire la izolarea persoanelor de peste 65 de ani

Avocatul Poporului solicita autoritatilor sa linisteasca populatia si sa dea asigurari ca masuri precum cele vehiculate in spatiul public referitoare la izolarea pentru mai mult timp la domiciliul a persoanelor de peste 65 de ani sau chiar la separarea acestora de familii nu vor fi adoptate in Romania.

Platforma europeana de date despre COVID-10 pentru cercetatori lansata de Comisia Europeana

O platforma europeana de date privind COVID-19 a fost lansata de Comisia Europeana pentru cercetatori, care vor putea stoca acolo si distribui seturi de date, cum ar fi secvente de ADN, structuri proteice, date din cercetarile preclinice si studiile clinice, precum si date epidemiologice.

Muncitori romani din Germania, amenintati dupa ce au dezvaluit ororile de pe plantatiile de sparanghel

Guvernul cauta solutii pentru muncitorii romani plecati in Germania care fie au ramas pe drumuri, fie sunt obligati sa lucreze peste 100 de ore pe saptamana.

Se vede luminita de la capatul tunelului. Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre iesirea din izolare dupa 15 mai

Intr-o interventie televizata care a avut loc, marti, presedintele Klaus Iohannis a vorbit pentru prima data despre relaxarea masurilor luate de autoritati pentru impiedicarea raspandirii noului virus gripal in Romania.

Digi24. Sociolog, despre scandalurile din comunitatile rome: Au reusit sa invinga statul, aveau AK47 modificat cu permis

Scandaluri violente au avut loc in prima zi de Paste, in cartiere marginase, rau famate, din Bucuresti, Sacele si Ploiesti. Politistii si jandarmii au fost nevoiti sa intervina cu armamentul din dotare, iar in judetul Brasov primele forte care au fost chemate au fost nevoite sa se retraga si sa astepte intariri, dupa ce au picat in mijlocul unui conflict violent intre vecini. Aproape la fel cum s-a intamplat la Hunedoara, unde primele echipaje au fost depasite numeric si au preferat sa se replieze, atunci cand au vazut ca nici focurile de avertisment nu ii impresioneaza pe localnicii violenti.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )