Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ave Maria, omagiul adus victimelor din clubul Colectiv, la concertul tenorului Jose Carreras din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ave Maria, omagiul adus victimelor din clubul Colectiv, la concertul tenorului Jose Carreras din Bucuresti

Jose Carreras a sustinut, joi, ultimul sau concert la Bucuresti, iar publicul roman nu s-a sfiit sa-si arate admiratia fata de celebrul tenor, unul dintre momentele cu mare incarcatura emotionala ale serii fiind interpretarea piesei Ave Maria, pe care artistul a dedicat-o victimelor din Colectiv, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

BILANT Patru saptamani de la tragedia din clubul Colectiv: 60 de vieti curmate, proteste in strada si demisii la varf

La patru saptamani de la tragedia din Clubul Colectiv, cea mai mare din ultimii 25 de ani, 60 de persoane si-au pierdut viata si alte cateva zeci inca se zbat intre viata si moarte in spitale din tara si din strainatate. intre timp, protestele din strada au adus la conducerea tarii un nou guvern, ancheta penala este in plina desfasurare iar capetele celor din sistem abia ce au inceput sa cada.

Artificiile care au incendiat clubul Colectiv NU aveau voie sa fie folosite in interior

Artificiile folosite la concertul Goodbye to Gravity, care au incendiat clubul Colectiv la data de 30 octombrie, erau destinate sa fie folosite doar in spatiu deschis.

Jose Carreras, concert de adio in Bucuresti. Cum a omagiat victimele Colectiv

Celebrul tenor spaniol Jose Carreras a sustinut, joi, ultimul sau concert la Bucuresti. Unul dintre momentele cu mare incarcatura emotionala ale serii a fost interpretarea piesei Ave Maria, pe care artistul a dedicat-o victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Parchetul General cere inca 30 de zile de arest pentru patronii de la clubul Colectiv

Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - vor fi dusi astazi la sediul Judecatoriei sectorului 4, unde magistratii vor analiza cererea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv pe numele acestora cu inca 30 de zile.

Patronii de la clubul Colectiv vor fi plasati in arest la domiciliu

Judecatoria Sectorului 4 a respins astazi cererea procurorilor de la Parchetul General de prelungire a arestului preventiv pentru cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu, urmand ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu, transmit surse din presa.

Instanta decide ca patronii de la clubul Colectiv sa stea in arest la domiciliu; decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 5 a respins vineri cererea procurorilor de la Parchetul General de prelungire a arestului preventiv pentru cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu, urmand ca acestia sa fie plasati in arest la domiciliu, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva, iar Parchetul poate face contestatie.

Sechestru pe averea patronilor de la clubul Colectiv

ACTUALIZARE 16:52 Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - au fost adusi la sediul Parchetului General, unde procurorii i-au anuntat ca a fost pus sechestru pe averea lor, in dosarul in care sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, transmit surse din presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )