Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Playtech Playtech,
Avem cei mai multi morti de covid in ultimele 2 saptamani. Romania este pe primul loc in UE

Romania se afla pentru prima data pe primul loc in UE la numarul de morti de COVID-19 in ultimele doua saptamani, raportat la populatie. Tara noastra devanseaza Suedia, care ocupa anterior prima pozitie, potrivit ECDC. Romania, pe primul loc in UE la numarul de morti de covid in ultimele 2 saptamani Conform clasamentului realizat de . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Romania are cei mai multi ursi din Europa. Ministerul Mediului: Vom interveni prin acordarea unor cote de vanatoare

Romania are cei mai multi ursi din Europa. in marea majoritate a statelor de pe continent, populatia de ursi reprezinta doar cateva zeci de exemplare, iar in alte cazuri, pot fi numarate pe degetele de la o.

Accident tragic in Capitala! Un pieton mort, mai multi raniti. IMAGINI SOCANTE!

Accident ingrozitor in Capitala, soldat cu un mort si mai multi raniti! Totul s-a intamplat pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Pensii 2020. Pensionarii care vor primi mai multi bani dupa recalculare

Vesti bune pentru varstnici! Pensionarii vor putea beneficia de mai multi bani dupa recalcularea pensiei. Pensii 2020. Recalcularea le va aduce varstinicilor o pensie mai mare Recalcularea pensiilor se va face in baza unei noi OUG. Munca prestata in industria armamentului a fost catalogata recent ca munca in conditii speciale pentru persoanele fizice care vor .

Bani mai multi pentru romani. Cine beneficiaza de noi sporuri

Veste buna pentru romani! Unii dintre ei vor beneficia de noi sporuri. Despre ce sume e vorba si care este anuntul oficialilor? Sporuri noi pentru romani. Ce categorie va beneficia de mai multi bani Salariile vor fi mai mari incepand cu 30 iulie, conform Legii cu numarul 1572017 ale carei prevederi se aplica din data .

Secretul rusinos din trecutul lui Tom Cruise. Ce facea cu mai multi preoti in adolescenta

Tom Cruise este un actor cunoscut in toata lumea. Filele sale au facut inconjurul planetei, iar fanii il indragesc in toate colturile lumii. Actorul a fost pasionat de religie de mic copil si chiar a vrut sa se faca preot. A fost nevoit sa renunte la seminar, dupa ce s-a mutat cu familia sa din .

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 2020 este unul dintre cei mai dificili ani de la infiintarea Ambulantei si pana in prezent. Fiecare greseala sau intarziere poate sa insemne diminuarea sanselor la supravietuire

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, marti, de Ziua Nationala a Ambulantei, ca traveram unul dintre cei mai dificili ani si le multumeste angajatilor din acest sector pentru efortul depus in.

Cel mai mic numar de infectari cu coronavirus din ultimele saptamani in judetul Galati. Alte trei persoane au pierdut lupta cu virusul

20 de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de ore cu COVID-19, dar si numarul de teste efectuate a scazut la jumatate. 181 de cadre medicale de la Spitalul de Urgenta din Galati au fost confirmate pozitiv.

Minerii de la Cupru Min ameninta cu greva: Avem salarii mai mici ca o femeie de serviciu din primarie

Una dintre cele mai mari companii miniere de stat, Cupru Min SA Abrud, unde lucreaza circa 600 de persoane, este in pragul grevei. Angajatii sunt nemultumiti de salariile foarte mici pe care sustin ca le primesc si care nu au fost majorate de ani de zile.

Avem cel mai mare numar de pensii de serviciu din MAI, din ultimii trei ani. Cati bani iau lunar beneficiarii

Aproape 71. 000 de romani primesc pensie de serviciu de la Ministerul de Interne, numarul acestor beneficiari, care au incasat banii in luna iunie, fiind cel mai mare din anul 2017 si pana in prezent.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )